Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra látogatható a levéltár

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2020. július 09. 14:00
Újra látogatható a levéltár
A kutatótermek egy hete nyitottak ki

Egy hét óta a Békés Megyei Levéltár kutatótermei is látogathatók, egyelőre korlátozott számban – olvasható az intézmény honlapján.

A levéltár arra is felhívta a figyelmet, hogy a kutatni a higiéniai szabályok betartásával, előzetes bejelentkezés után lehet. Hozzátették: a kutatómunka előre kikért levéltári források alapján végezhető.

Hangsúlyozták: a kutatótermekben be kell tartani a biztonságos, másfél méteres távolságot, ezért a befogadóképességük korlátozott, a gyulaiban hatan, a békési egységben négyen lehetnek.  

A tájékoztató arra is kitért, hogy a kutatótermekben és a közös helyiségekben maszkot vagy az arcot eltakaró sálat, kendőt kell viselni, a számítógépeket pedig kézfertőtlenítés után lehet használni.

Mint írták, az intézmény a korábbiakhoz hasonlóan tart nyitva, hétfőtől csütörtökig reggel 8 óra és 16.30 között, pénteken reggel 8 órától 14 óráig. A gyulai kutatóterembe a +36-20/289-8909-es telefonszámon és az beml@mnl.gov.hu e-mail-címen, a békési fiókba a +36-66/522-255-ös telefonszámon és a bekesfiok.beml@mnl.gov.hu e-mail-címen lehet bejelentkezni – tájékoztatott a portál.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)