Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 45%-os műanyagablak-akció – csak most!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. június 24. 18:00
45%-os műanyagablak-akció – csak most!
Mama, mindig lehet tudni, merről fúj a szél!

 

 

Sok helyen látom és hallom, hogy akár 45%-os árkedvezményt is biztosítanak az ablakok árából! Vásároljon most, mert az akció visszavonásig érvényes! Hogy is van ez a csak most, csak Önnek és soha senki másnak történet?

Kovács fogadja anyósát az új lakásukban.
– A kis lakásunknak van hátránya és előnye is, mama! – mondja Kovács.
Hátránya, hogy a gyerekszoba ablaka a csirkebél- feldolgozó üzemre, míg a nappali ablaka a sertéstelepre néz.
– Na és mi az előnye? – kérdi az anyós.
– Mama, mindig lehet tudni, hogy merről fúj a szél.

45%-os műanyagablak- akció bizony nincs!

Pontosabban tudom, hogy van ilyen, de nem úgy, ahogy Ön most gondolja! Ne rohanjon vásárolni, mert kificamodik a bokája! Lesz abból az akciós árból még hónapok múlva is! Honnan tudom? A rutin meg az évek, na meg tudom, merről fúj a szél!
Olyan ez, mint műanyag ablakhoz az ajándék redőny. Csak tudnám, hogy miért drágább ilyen esetben mindig az ablak? De a nagy számok törvénye érvényes, mert lesz, aki elhiszi mindezt, és rohanni fog… 45%-os ablakakciónál is lesznek sprinterek, mert ebben bíznak a hihetetlen akció meghirdetői.
 
Miről is szól ez az akció? Semmiről, csupán játék a számokkal. Nincs 45%-os akció sehol! De még 15%-os, sőt 10%-os sem! Komolyan mondom, hogy örüljön valaki, ha nagy nehezen ki tud alkudni 1–3%-os kedvezményt! De ott már komoly tételekről beszélünk. Itt nincs kettőt fizet, hármat vihet akció!
 
Ha nem hiszi, hogy nincs 45%-os műanyagablak-akció, járjon utána! Kérjen  árajánlatot az országban bárhol attól a cégtől, amely ilyen akciót hirdet meg! Látja majd, hogy az árajánlatot már rögtön ezzel a hihetetlen akcióval fogja megkapni! Tehát fel van tüntetve a 100%-os ár, és Ön ebből most kap 45% akciót, mert mondjuk tetszik a haja színe. Ha nincs haja, legyen a szeme színe!
Majd kérjen olyan ablakoscégtől ajánlatot, ahol nincs ez a káprázatos akció meghirdetve!
 
Mit fog látni? Nem lesz különbség jobb esetben a két ajánlat között, de gyakran előfordul, hogy az akciós cég ajánlata magasabb költségekkel bír majd, mint az akció nélküli cég ajánlata.


Műanyagablak-akció mögötti nem túl bonyolult matek

A műanyagablak-árlista minden esetben egy csillagos eget megjáró listaár.Mindez azt jelenti, hogy ezen a magas listaáron  egyik kereskedő sem értékesíti az ablakot. Van egy gyártó által kapott kedvezménye, amit levon a listaárból, majd a saját hasznát rátéve értékesíti az ablakot.

Ebből a listaárból adnak sokan nagy tűzijáték közepette akár 45% árkedvezményt! (Ő ettől nagyobb kedvezménnyel kapja meg az ablakot, ami természetes.)
 
Önnek a listaárat mutatja meg a kereskedő, majd nagy szeretettel ad Önnek 45% kedvezményt! Valójában nem kap semmit, csupán számokkal készteti Önt cselekvésre. Akció nélkül is ezt az árat kapta volna meg, és ez a lényeg!
 
Minap is jött hozzám egy fiatal pár, hogy ők kaptak ilyen ajánlatot (42%)! Kicsi szíveim..., majd levezettem nekik a matekot. Nem mondom, hogy néztek, mint piromániás a nedves szénára, de üvegesedett a szemük.
 
Adjon hivatalos ablak- árajánlatot valaki Önnek, majd próbáljon ezután 45% kedvezményt kérni! De utána szaladjon gyorsan! Majd ha hall, olvas vagy kap ilyen ajánlatot, tudni fogja azt, amit Kovácsék már tudnak: merről fúj a szél!

Bakos Fatime
Pallasz Enteriőr
Gyulán -  a piaci üzletsoron
06 30 331 04 30
info@pallasz.hu
 
 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)