Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Első online futóversenyét rendezi meg a BSI

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • SPORT • 2020. május 11. 15:30
Első online futóversenyét rendezi meg a BSI
Egyénileg és csapatban is lehet teljesíteni a távokat

A Budapest Sportiroda (BSI) történetében először online futóversenyt rendez ezen a héten Riska Virtuális Futóhétvége néven – írja az MTI.

A BSI hétfői tájékoztatása szerint a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben szerte a világon sort kerítenek hasonló megméretésekre a nehéz helyzetbe került versenyszervezők, melyek a jelen állapotok között nem tarthatják meg hagyományos, nagy tömegeket vonzó eseményeiket. A BSI eddig kilenc népszerű rendezvényét halasztotta el a járvány utáni időszakra.

Az online viadalokhoz az elmúlt hetekben a BSI kifejlesztette saját szoftverét, és ezt követően hirdette meg az első versenyt, melyen egyéniben félmaratont (21,1 km), valamint 10, 5, és 2 kilométert lehet teljesíteni, utóbbit gyalogolva is. Családi csapatversenybe is lehet nevezni 10, 5 és 2 km-en. Ezekben a számokban a csapattagok együtt haladva teljesítik a távot, az eredménylistára közös idővel kerülnek fel.

Ebben a versenyformában a távokat mindenki egyénileg vagy néhány társsal együtt teljesíti ott és akkor, ahol és amikor szeretné. Ez lehet utcán, erdőben, de akár futópadon is. A teljesített távot és az időt telefonos alkalmazással vagy gps-es órával, futópad kijelzővel méri mindenki és küldi el a szervezőnek. Ezek alapján készül el az eredménylista, a letölthető és Facebookon megosztható oklevél.

A Riska Virtuális Futóhétvégén minden teljesítő egyedi futómezt, pólót kap ajándékba utólag, futárszolgálattal kézbesítve.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)