Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szurkolj a kedvencednek!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. január 29. 09:00
Szurkolj a kedvencednek!
Mutatjuk a Pálfy Árpád Kupa V. és VI. fordulójának párosításait

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Pálfy Árpád Kupa amatőr-teremlabdarúgóbajnokság 5. és 6. fordulóját rendezik meg február 2-án. Mutatjuk a fürdővárosi liga soros párosításait.

A kupasorozat negyedik fordulója után a kilencpontos El-Finito-Magyarvárosi Söröző maradt az élen, ám a CelerAct és a Kórház gárdája is kétpontnyi távolságra van az éllovastól. A soros fordulóban a címvédő a Kövizig-Fuszek csapatával találkozik, a Közüzem a Futizo Kft. együttesével csap össze, a trónkövetelő CelerAct pedig a Koácia-Zágráb gárdájával néz majd szembe. A hatodik fordulóban a tavalyi bajnokság két nagy riválisa csap majd össze, a Kövizig-Fuszek a Futizo Kft. együttesével találkozik, a Közüzem pedig a Kroácia-Zágráb gárdáját várja a kapuk elé.

A tabella állása: 1. El-Finito-Magyarvárosi Söröző 9 pont, 2.  Kroácia-Zágráb 4 pont, 3. Kórház 4 pont, 4. CelerAct 4 pont, 5. Közüzem 3 pont, 6. Kövizig-Fuszek 1 pont és 7. Futizo Kft. 0 pont.

A 5. és 6. forduló párosítása: Kövizig-Fuszek–El-Finito-Magyarvárosi Söröző 8 óra, Közüzem–Futizo Kft. 8 óra 50 perc, CelerAct–Kroácia-Zágráb 9 óra 40 perc, Kórház–El-Finito-Magyarvárosi Söröző 10 óra 30 perc, Kövizig-Fuszek–Futizo Kft. 11 óra 20 perc és Közüzem–Kroácia-Zágráb 12 óra 10 perc.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)