Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az El-Finito Magyarvárosi Söröző nyerte a Mészáros Róbert Emléktornát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 18. 17:00
Az El-Finito Magyarvárosi Söröző nyerte a Mészáros Róbert Emléktornát
Kilenc csapat küzdött meg egymással a megmérettetésen

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg a Mészáros Róbert Emléktornát március 12-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A kupán kilenc csapat adózott a fiatalon elhunyt egykori erkeles diák emlékének.

idén is nagy csatákat láthattak a teremlabdarúgás szerelmesei

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A sporteseményt az intézmény egykori tanulójáról, Mészáros Róbertről nevezték el, aki tragikus sportbalesetben hunyt el 2006-ban. A fiatal sportember emlékének ápolását segíti a Mészáros Róbert Emlék Alapítvány, amelynek egyik célja a tehetséges sportolók támogatása. Az alapítvány minden évben megszervezi az emléktornát, amelyen Gyula város amatőr csapatai néznek szembe egymással.

Az idei kupa kilenc csapattal rajtolt el, a gárdák három csoportban kezdték meg a küzdelmeket. A mezőnyben az El-Finito Magyarvárosi Söröző, a Kisember és barátai, a Gézengúzok, a Gringos, az Intruder, a Kórház, a Munkácsy tó, az Ágota és a T. utca együttesei versengtek a vándorserlegért. A csoportkör után az Intruder, a Gézengúzok és az El-Finito Magyarvárosi Söröző csapatai végeztek a hármasok élén, velük együtt pedig a Munkácsy tó, a T. utca és az Ágota együttesei léptek a második csoportkörbe.

A második szakaszban a Munkácsy tó és az El-Finito Magyarvárosi Söröző is két győzelmet szerzett, így ők játszhattak a torna első helyéért. A bronzmérkőzést, az Intruder és az Ágota alakulatai vívták, ahol az Intruder 4-0-ás eredménnyel gyűjtötte be a kupa harmadik helyét. A döntő mérkőzésen az El-Finito Magyarvárosi Söröző 3-1-re győzni tudott ellenfele ellen, így ők vehették át a torna vándorserlegét.

A torna végeredménye: 1. El-Finito Magyarvárosi Söröző, 2. Munkácsy tó, 3. Intruder, 4. Ágota.

A torna végén a legjobb mezőnyjátékosnak Márta Pétert (Intruder) választották, a torna legjobb kapusának járó elismerést Regős Csabának nyújtották át, a legsportszerűbb játékos Megyeri Norbert és Rácz Máriusz lett, a gólkirályi címet pedig a kilenc gólig jutó Vass Sándor (El-Finito) érdemelte ki teljesítményével.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)