Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ágyról esett le egy kétéves gyermek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. január 09. 09:00
Ágyról esett le egy kétéves gyermek
A gyereket orrsérüléssel szállították kórházba

Leesett egy ágyról egy kétéves gyermek az elmúlt héten – tájékoztatta lapunkat Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője. Mint mondta, a gyermek orrsérülést szenvedett.

December 30-án egy tűzesethez riasztották az életmentőket, ahonnan egy férfit szállítottak be megfigyelésre, aki füstöt lélegzett be. Ellátták egy kétéves gyermek fejsérülését, valamint kórházba vittek három részeget is.

Az óév utolsó napján mindössze két túlzott alkoholfogyasztásos esettel találkoztak a mentősök, valamint egy alacsony vércukorszinttel és egy epilepsziás rohammal.

Január 1-jén főként elesések és hasi panaszok adtak munkát számukra, 2-án pedig mellkasi panaszok és légzőszervi megbetegedések miatt kaptak riasztást.

Január 3-án egy 19 éves fiú a lábára húzta az ajtót, egy nappal később pedig két epilepsziás roham miatt hívták ki a mentőket. A hét utolsó napján egy melléképület tüzéhez kaptak riasztást, ahonnan egy nőt vittek kórházba további megfigyelésre.

Schneider László hozzátette, hogy az egész hétre jellemzőek voltak a végtag- és fejsérülések, főleg az idős emberek elesései miatt.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)