Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Folytatódott a Beer Corner dartsbajnoksága

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. december 20. 15:00
Folytatódott a Beer Corner dartsbajnoksága
Balogh Attila nyerte a második fordulót

négy forduló alatt dől el a corner amatőr steel dartsbajnokság végső sorrendje

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Corner Amatőr Steel Dartsbajnokság második fordulóját rendezték meg december 15-én. A négyfordulós seregszemle második etapjában Balogh Attila végzett az élen.

Ahogy azt Kereki Zoltántól, a Beer Corner Pub and Restaurant ügyvezetőjétől megtudtuk, a kiváló hangulatban lezajlott egyfordulós versenyek után merült fel az igény egy bajnokság megrendezésére. Az étteremben ennek megfelelően egy minden igényt kielégítő versenypályát állítottak fel.

– Korábban is rendeztünk már dartsversenyeket, azonban azok csak egy fordulósok voltak. A nagy érdeklődésre való tekintettel ezt kicsit tovább gondoltuk és elindítottuk A Corner Amatőr Steel Dartsbajnokságot, ami négy fordulós lesz, amelyből a második fordulót rendeztük meg. A további két fordulót a jövő év tavaszán rendezzük majd meg.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

– A darts korábban tipikus kocsmai sport volt, azonban az elmúlt években világszerte és hazánkban is túlnőtte ezt a szintet. Ennek kapcsán igyekeztünk kialakítani az éttermünkben egy színvonalas versenypályát, ahol az amatőr versenyzők összemérhetik tudásukat – árulta el az ügyvezető.

A húsz fő fölötti mezőny indulói 501-es játékban mérték össze a tudásukat, amelynek végén Balogh Attila végzett az élen, a második helyen Szénási Krisztián zárta a kihívást, a dobogó harmadik fokára pedig Király Gergő állhatott.

A küzdelmeket megelőző sorsoláson a versenyzők egy pohár Corner Czech Pale Lager sört választhattak a pultról, amely megadta a verseny alaphangulatát.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)