Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A négylábúak karácsonyára is gondoltak a Karácsonyi János gimnázium tanulói

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. december 20. 14:30
A négylábúak karácsonyára is gondoltak a Karácsonyi János gimnázium tanulói
Nagyértékű adományt vehetett át a gyulai Állatotthon Alapítvány

Adományt vehetett át a gyulai Állatotthon Alapítvány december 20-án a Karácsonyi János Katolikus Gimnáziumban. Az intézmény tanulói állateledellel gondoskodtak a gazdi nélküli karácsonyozó kutyusokról.

tölgyesi anikó telepvezetőnek Fülöp bence adta át az összegyűlt adományokat

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy azt Fülöp Bence diákönkormányzati elnöktől megtudtuk, a gyűjtés két szálon futott, hiszen a Karácsonyi-iskola tartós állateledel gyűjtése mellett, a Gyulai Kóborkák közösségi csoport kutyaszalámi felajánlásokat várt a diákoktól.

– Az általam indított iskolai gyűjtés, amelynek szervezéséből a diákönkormányzat és a tanári kar is jelentősen kivette a részét, első sorban tartóseledelt gyűjtött. A Gyulai Kóborkák Facebook-csoport által szervezett gyűjtés, amelynek a leadási pontja az iskolánk épülete volt, a kutyaszalámira összpontosított. Hálásan köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a gyűjtéshez. Bízom benne, hogy az elkövetkezendő évek során is lesznek hasonló akciók a menhely javára, hogy az ünnepeket a gazdi nélküli állatok is boldogan töltsék – nyilatkozta Fülöp Bence.

A felajánlásokat Tölgyesi Anikó telephelyvezető köszönte meg. Mint mondta, nagyon jó látni, hogy ennyi jólelkű fiatal van, akik adományaikkal gondoltak az otthon nélkül élő kutyusokra.

– Amikor leültök este az ünnepi vacsorához, gondoljatok arra, hogy a jóvoltotokból ezek a kutyusok is finom falatokkal tömhetik tele a hasukat – tette hozzá.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)