Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Telt házas volt az első gyulai Quiz Night

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. február 12. 16:00
Telt házas volt az első gyulai Quiz Night
Nyolc csapat versengett a Beer Corner tudástesztjén

Játékos agytornára várta a jelentkezőket a Beer Corner február 11-én. Az országos játéksorozathoz csatlakozó csapatok két forduló alatt és villámkérdésekre is válaszolva tornáztatták agyukat.

Izgalmas fejtörők várták a beer corner vendégeit az első quiz night-on

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Ahogy azt Fürj Norbert rendezvényszervező elmondta, a fejtörőkkel tarkított közösségi játékot az országban több mint ötven helyen űzik heti rendszerességgel. Az első gyulai estén nyolc csapat, közel negyven játékos kelt birokra a feladatokkal.

– A két órás kvízjáték során változatos és vidám feladatok vártak a jelentkezőkre, a résztvevők kiválóan szórakozva vehettek részt egy országos kihíváson.

Ahogy azt a quiznight.hu oldalon olvashatjuk, a csöppet sem egyszerű gondolkodtató feladatok teljesítői minden évben szeptembertől májusig egy bajnokságon vehetnek részt, amelyben bajnoksághoz tartozó kvízeken a résztvevő csapatok válaszlapjait összegyűjtjük, az elért pontokat pedig a kihívás weboldalán rögzítik. Az összesített első helyezettje bajnokság végén vándorkupát kap.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A gyulai kihívás végén az első helyet a Jim Beam csapata szerezte meg, az ezüstérmes pozícióba az Észkombájnok gondolkodták be magukat, a harmadik helyen pedig a Sör Dögök legjobbjai végeztek. Az első három helyezett értékes ajándékcsomagot vehetett át a szervezőktől.

Fürj Norbert hozzátette, a játékos estét havi rendszerességgel rendezik majd meg, ahova továbbra is ingyenes a nevezés.

– Előzetes asztalfoglalás szükséges, a jó hangulat pedig garantált. Kövessétek a Beer Corner oldalát, ahol láthatjátok a következő QuizNight időpontját.

GYULAI HÍRLAP • 2019. február 12. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)