Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megalakult a gyulai sörklub

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2019. március 01. 17:15
Megalakult a gyulai sörklub
Sörös ételeket kóstolhattak a Beer Corner vendégei

Különleges vacsorára invitálta a vendégeket február 28-án a Beer Corner. A Viharsarki Sernevelde által életre hívott gyulai sörklub első estéjén a résztvevők nem mindennapi menüt kóstolhattak végig.

prohászka béla mesterszakács készítette el az est ételsorát

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Kereki Zoltán ügyvezető elmondta, a rendezvénysorozat célja, hogy a szélesebb és szűkebb közönséggel is megismertessék a Viharsarki Sernevelde jövőbeli terveit.

– Programjainkon neves előadók által szeretnénk a kulturált sörfogyasztást népszerűsíteni, és kézműves söreinket megismertetni vendégeinkkel.

Az ügyvezető kiemelte, az újonnan alakult sörklub minden hónap utolsó csütörtökjén várja az érdeklődőket, a programokra előzetes bejelentkezés után, belépődíjjal lehet bejutni.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A nyitórendezvényen a meghívott vendégek egyedülálló ételsort kóstolhattak végig. A Prohászka Béla mesterszakács által megálmodott menühöz a sör adta az ihletet. A résztvevők minden egyes fogás előtt kóstolót kaptak egy-egy gyulai kézműves sörből, amelyről Jakucs Levente sörfőzőmester adott részletes információt.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A megjelentek többek között sörös aperitiffalatokat és kenyérlángost, csülöktriót, marinádozott sült zöldségeket és a cég marketingmunkatársa, Deák Katalin segítségével elkészített meggysörös muffint kóstolhattak.

Ábrahám Csaba tulajdonos kiemelte, a Corner Sörklub további rendezvényein a vendégeket tartalmas sörös programokkal és előadásokkal várják.

GYULAI HÍRLAP • 2019. március 01. 16:00
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)