Kereki Zoltán ügyvezető elmondta, a rendezvénysorozat célja, hogy a szélesebb és szűkebb közönséggel is megismertessék a Viharsarki Sernevelde jövőbeli terveit.
– Programjainkon neves előadók által szeretnénk a kulturált sörfogyasztást népszerűsíteni, és kézműves söreinket megismertetni vendégeinkkel.
Az ügyvezető kiemelte, az újonnan alakult sörklub minden hónap utolsó csütörtökjén várja az érdeklődőket, a programokra előzetes bejelentkezés után, belépődíjjal lehet bejutni.
A nyitórendezvényen a meghívott vendégek egyedülálló ételsort kóstolhattak végig. A Prohászka Béla mesterszakács által megálmodott menühöz a sör adta az ihletet. A résztvevők minden egyes fogás előtt kóstolót kaptak egy-egy gyulai kézműves sörből, amelyről Jakucs Levente sörfőzőmester adott részletes információt.
A megjelentek többek között sörös aperitiffalatokat és kenyérlángost, csülöktriót, marinádozott sült zöldségeket és a cég marketingmunkatársa, Deák Katalin segítségével elkészített meggysörös muffint kóstolhattak.
Ábrahám Csaba tulajdonos kiemelte, a Corner Sörklub további rendezvényein a vendégeket tartalmas sörös programokkal és előadásokkal várják.