Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét a „Lila” suli és az Implom-iskola diákjai készülhetnek a megyei döntőre

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. december 11. 11:45
Ismét a „Lila” suli és az Implom-iskola diákjai készülhetnek a megyei döntőre
Hét gyulai iskola versengett a játékos sportvetélkedő körzeti döntőjében

Idén is a „Lila” suli és az Implom-iskola diákjai jutottak tovább a diákolimpia játékos sportversenyének körzeti döntőjéből, melyet december 9-én rendeztek meg a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A megmérettetésen a városi iskolák csapatai versengtek egymással.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A diákok hat versenyszámban mérhették össze tudásukat. A sorversenyszerű gyakorlatok között akadályugrás, kötélhajtás és szlalomozás is szerepelt, emellett a labdák és a különböző sporteszközök is fontos szerepet kaptak. 

A megmérettetés fő esélyese a sokszoros bajnok „Lila” suli volt, az iskola csapata már több alkalommal jutott el a diákolimpiai sorozat országos döntőjéig. A sportiskola mellett az Implom József általános iskola diákjai is nagy reményekkel várták a küzdelmeket, hiszen mát évek óta szereplői a megyei döntőnek. 

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A címvédőként érkező „Lila” suli a harmadik játékban vette át a vezetést, az ötödik feladatnál pedig már biztos volt, hogy ismét ők nyerik meg az aranyérmet. Az ezüstérmet az Implom József általános iskola szerezte meg, a dobogó harmadik fokára pedig a Dürer Albert általános iskola csapata léphetett fel.

A tavalyi évhez hasonlóan az 5. sz. általános iskola és az Implom József általános iskola készülhet a megyei döntő küzdelmeire, amelyet január 9-én a Prohászka Zsolt Városi Sportcsarnokban rendeznek  meg.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

A győztes 5. sz. általános iskola csapatának tagjai: Molnár Zsófia, Nagy Melinda, Grósz Erika, Nagyváradi Balázs, Veres Attila, Szabó Vendel, Mátyás Hunor, Döge Ákos, Balog Kisó, Hartmann Lilla, Kállai Hanna, Kis Kevin, Szabó Janka, Szabó Annabella, Bogár Dániel, Döge Anna, Resetár Szilárd és Mócz Benett. Tartalékok: Ilyés Henrietta, Schriffert Sára, Kiss Levente, Csökmei Alex és Hemdi Neila. Felkészítők: Forgách Ágnes és Bacsa Edina.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)