Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Önkéntesek találkoztak a fürdővárosban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. október 21. 09:00
Önkéntesek találkoztak a fürdővárosban
A Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezetének segítői osztották meg egymással tapasztalataikat

Önkéntesek találkozója néven rendezett eseményt a Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete október 19-én. A különleges találkozó a nyíltság, őszinteség, közösen gondolkodás, közös célok és a hasonló lelkület szavakat tűzte zászlajára.

 

Fotó: Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete

Ahogy azt Szilágyi Gergelyné önkéntes elmondta, az önkéntesek, mint régi ismerőst köszöntötték egymást, azzal a szeretettel és közvetlenséggel, ami egy ilyen alkalmat jellemez.

– Felemelő érzés volt megtapasztalni a közösségi élményt, valamint megosztani a közösségben együtt tevékenykedő emberekkel ezt a szolgálatot. Ez az élmény a kapcsolatomat erősítette meg a többi önkéntessel. A program lelke az inspiráló csapat, amelynek továbbra is tagja lehetek és másokat is ösztönzök az önkéntességre. Hálás szívvel és lelkesedéssel várom az újabba közös munkát – tette hozzá a gyulai önkéntes.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Békés Megyei Sclerosis Multiplexes Emberek Közhasznú Szervezete

Herczegné Szabó Marianna, az egyesület elnöke ismertette: a rendezvényen a résztvevők megismerhették a programban bekövetkezett változásokat, megbeszélhették az előttünk álló feladatokat, miközben jutott idő arra is, hogy saját élményeik feldolgozásán keresztül a betegek esélyegyenlőségéről, a sérült fiatalok munkába való integrálásáról közösen gondolkodjanak.

– Fontosnak tartom, hogy szembenézzünk ezekkel a kérdésekkel, feladatokkal és nyíltan tudjunk beszélni róluk. Így tudunk hitelesen és őszintén segíteni abban, hogy megtalálják a saját válaszaikat a kérdéseikre – emelte ki a vezető.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)