Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az egészségről tanultak a Harruckern SE sportolói

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2019. szeptember 02. 11:00
Az egészségről tanultak a Harruckern SE sportolói
Az egészség és a fittség jegyében tartottak fórumot Budapesten

A budapesti Csalogány Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Kollégium és Gyermekotthon volt a házigazdája az egészség és Fittség Főrum elnevezésű rendezvénynek augusztus 31-én. A speciális olimpiai mozgalom és ez egészség jegyében zajlott eseménysorozaton a Harruckern SE sportolói is képviseltették magukat.

 

Fotó: Haruckern Sport Egyesület

Az egész napos rendezvényen a résztvevők orvosi előadásokat hallgathattak meg, ahol az előadók az egészséges étkezés, a sportsérülések és a fizikai aktivitás témakörét járták körbe, de testi, lelki és mentális egészségfejlesztés alternatív lehetőségeiről is beszéltek a hallgatóságnak..

A nap további részében a sportolók és kísérőik a szövetség munkájába nyerhettek bepillantást, majd a Magyar Speciális Olimpia Szövetség közös demonstrációján vehettek részt, amelyben egy élőkép formájában alakították ki a szövetség logóját.

A programsorozat utolsó részében a meghívottak megnézhették a 2019-es nyári világjátékok legszebb pillanatait, majd beszámolót kaptak a Magyar Speciális Olimpia Szövetség következő évi programjairól.

A sportolók az egész nap folyamán kézműves foglalkozásokon vehettek részt, FittMóka családi zenés tornán is megmozgathatták magukat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)