Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Családi napot tartottak a gyulai ipartestület tagjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. július 13. 12:53
Családi napot tartottak a gyulai ipartestület tagjai
A rendezvényen Japport Mátyás Aranykoszorús Mester címet vehetett át

Japport Mátyás Aranykoszorús Mester címet vehetett át

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Családi napot szerveztek a Gyula és Környéke Általános Ipartestület tagjai és családtagjai számára, a július 14-én programot a Thermal Campingben tartották, ahol közös ebéd és szórakoztató program várta a látogatókat.

Galuska Józsefné elnöktől megtudtuk, hogy hetven tagjukat és családtagjaikat hívták meg az eseményre, amelyen a nyári szabadságok miatt nagyjából harmincan jelentek meg egész családjukkal.

– Szórakozással, beszélgetéssel, kikapcsolódással telik a nap, és lesz egy örömteli eseményünk is, hiszen az egyik tagunk, Japport Mátyás ötven éve iparos. Ebből az alkalomból Aranykoszorús Mester címet vehet majd át – mondta el az elnök lapunknak a rendezvény előtt. Hozzátette: legalább öt éve tartják meg minden évben a közös, csapatépítő eseményt.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Japport Mátyás elmondta: nagyon örül az elismerésnek, és szívesen dolgozik még a szakmájában ameddig bírja. – Ács vagyok, az elmúlt ötven évből nagyjából harmincat a tetőn töltöttem, és a mai napig felmegyek – fejtette ki.

– Ennyi idő alatt szerencsére csak egyszer estem le tetőről, azt hiszem, hogy ez jó aránynak számít – mondta nevetve a kitüntetett, akiről azt is megtudtuk, hogy nagyjából egy évre előre tele van a naptárja.

A gyerekeket a programon állatsimogató és játékok várták, a felnőttek pedig közösen elkészített ebéddel és estébe nyúló beszélgetéssel töltötték a közös családi napot.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)