Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Autókat adományozott a Meszlényi-Autó Kft. a Békéscsabai Szakképzési Centrumnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2019. június 12. 14:30
Autókat adományozott a Meszlényi-Autó Kft. a Békéscsabai Szakképzési Centrumnak
A járműveket a karosszériajavítás oktatására szánják

Négy gépkocsit adományoz idén a Meszlényi-Autó Kft. a Békéscsabai Szakképzési Centrumnak, az első két jármű átadására június 12-én került sor. Az átadó ünnepség keretében a cég bemutatta az érdeklődőknek a telephelyen működő karosszérialakatos műhelyet is.

meszlényi györgy (képünkön balra)

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Meszlényi György ügyvezető igazgató elmondta, hogy tovább erősödött az alapvetően is szoros kapcsolatuk a Békéscsabai Szakképzési Centrummal. Megtudtuk, hogy korábban is adtak már át oktatási célra járműveket a centrumnak, ezúttal pedig két újabb autót biztosítottak számukra.

Kiemelte, hogy a járműveket elsősorban a karosszériajavítás oktatására szánták. Hozzátette: számos márka van, amely az új modellek bevezetésekor kifejezetten oktatási célra legyárt autókat. A gépkocsik a legújabb márkák piacra kerülésekor elavulttá válnak, de az általános oktatási célokra továbbra is megfelelnek majd.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Az ügyvezető hangsúlyozta: cégüknek is fontos a szakképzés, hiszen lényeges, hogy olyan szakemberek kerüljenek ki az iskolákból, akik professzionális szinten végzik a munkájukat.

Az átadás után bemutatták a cég karosszérialakatos műhelyét is, ahol Kiss Zoltán műszaki igazgató elmondta, hogy a tanulók korszerű berendezésekkel és szakképzett oktatók segítségével sajátítják el a szakma rejtelmeit. A műhelyben három mestervizsgával rendelkező szakember dolgozik, egyikük korábban ugyanitt tanulta ki a szakmát.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)