Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Diáktársuknak köszönhetően tematikus tanórán vehettek rész a gyulai magvetősök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2019. június 05. 13:43
Diáktársuknak köszönhetően tematikus tanórán vehettek rész a gyulai magvetősök
A tanulók az óceánokról és a tengerekről tudhattak meg többet

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Egy rajzverseny fiatal győztesének köszönhetően rendhagyó biológiaórát kaptak ajándékba a Magvető református általános iskola diákjai június 5-én.
 
A helyszínen megtudtuk: az országos környezetvédelmi rajzpályázatot az Én a bálnákkal vagyok elnevezésű projekt keretében hirdették meg márciusban a víz világnapja alkalmából. A pályázatra a Magvető iskola  4. a osztályos tanulói is neveztek, közülük Geszner Sára alkotását díjazta a zsűri. 
 
A tanuló kérdésünkre elmondta: más hasonló versenyen is elindult már. A fiatal alkotó imád a vízi elővilág témájában festeni és rajzolni, így nagyon boldog volt, hogy egy erről szóló kihíváson díjazták alkotását.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

– A következő megmérettetés, amin részt veszek egy japán nemzetközi verseny a környezetvédelemről. Azon is hasonló témát választottam, remélem hogy ott is jól szerepel majd a rajzom – mondta lapunknak Geszner Sára.
 
Az osztály jutalma egy Óceánok és tengerek világa című tematikus tanóra volt. Emellett minden gyermek hajójegyet kapott egy bálnalestúrára”. A  projekt vezetője, Sándor Judit Budapestről érkezett, hogy a díjat átadja a diákoknak.
 
Az előadója interaktív órára invitálta a tanulókat, amelyen az élő természet megóvásának szükségességére igyekezett felhívni a figyelmet.
 
 
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)