Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Neves klubok csapatai edzenek a gyulai versenyuszodában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2019. június 05. 13:15
Neves klubok csapatai edzenek a gyulai versenyuszodában
A BVSC és az MTK sportolói is a Gyulai Várfürdőben edzőtáboroznak

Neves vendégeket fogad a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya június 3. és 16. között: a versenyuszodában a BVSC és az MTK csapatai tartanak edzőtábort.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A két neves egyesület sportolói egy-két hétig maradnak a fürdővárosban. Mindkét klub az elkövetkező időszak országos versenyeire készül, a BVSC csapatának válogatott úszói emellett a közelgő világbajnokságra hangolnak.

Nagy Péter, a BVSC szakosztályvezető lapunknak elmondta, hogy csapata utánpótláskorú versenyzőkkel és válogatott úszókkal érkezett Gyulára. A serdülő és ifjúsági versenyzők a nyári országos megmérettetésre hangolnak, a Kozma Dominik, Bernek Péter és Bohus Richárd fémjelezte válogatott úszók pedig a dél-koreai Kvangdzsu városban júliusban rajtoló világbajnokságra készülnek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az MTK versenyzői nem először járnak a fürdővárosban, hiszen már tavaly is itt végezték a felkészülés egyes szakaszait. Fekete Tamás szakosztályi edző kifejtette, gyulai születésűként nagy öröm számára, hogy egy ilyen csodálatos helyszínen hangolhatnak a korosztályos bajnokságokra.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Gyulai kötődésemből adódóan a két klub között rendkívül baráti a viszony, így evidens volt, hogy újra itt kezdjük meg a felkészülést az előttünk álló bajnokságokra. A szervezés is kiváló, a versenyzők szinte laboratóriumi körülmények között tudnak készülni, elég ha csak azt említem, hogy a szállás és az uszoda között alig háromszáz méternyi távot kell megtenniük – fejezte ki elégedettségét Fekete Tamás.

A Gyulai Várfürdő úszószakosztálya eközben Hajdúszoboszlón készül a nyári megmérettetésekre.

GYULAI HÍRLAP • 2019. június 05. 13:03
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)