Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán ünnepelte születésnapját az 1987-es Miss Austria

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2019. május 31. 11:00
Gyulán ünnepelte születésnapját az 1987-es Miss Austria
Krisztina Cerny mindig szívesen jön a fürdővárosba

Gyulán ünnepelte születésnapját Krisztina Cerny – lánykori nevén Krisztina Sebestyén –, egykori Miss Austria, a mindenki által ismert gyulai mecénás, Mikus Éva lánya. A vár lovagtermében rendezett ünnepségen a család és a barátok vettek részt.

mikus évakrisztina cerny és élettársa, valamint fia

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Krisztina Cernytől megtudtuk, hogy 1987-ben nyerte meg a Miss Austria szépségversenyt. Mint mondta, abban az időszakban sokat volt úton a különböző megmérettetések miatt, járt többek között Szingapúrban és Hongkongban is, majd elkezdte építeni a modellkarrierjét.

Az egykori szépségkirálynő reklámokat forgatott, divatbemutatókon vett részt, majd amikor a gyermekei nagyobbak lettek bisztrót nyitott Ausztriában, ahol a legjobb séfekkel dolgozott együtt. Az éttermet három éven keresztül üzemeltette, valamint folytatta a modellkedést is, ma pedig egy nagy ausztriai cég vezetőjének főasszisztense.

Krisztina Cerny hozzátette, hogy mindig szívesen jön Gyulára, a születésnapját pedig az élettársával, az egyik gyermekével, Mikus Évával és barátaival ünnepli. Mindketten köszönetet mondtak Dombi Ildikónak, az Erkel Ferenc NKft. ügyvezetőjének, hogy biztosította számukra a helyszínt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)