Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új hintákat kaptak az Ewoldt Elíz óvoda apróságai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. december 10. 12:30
Új hintákat kaptak az Ewoldt Elíz óvoda apróságai
Az intézmény udvara önkormányzati támogatásból újult meg
Megújult a gyulai Ewoldt Elíz óvoda udvara – jelentették be december 10-én sajtótájékoztatón. Az apróságok mostantól két új hintán játszhatnak, az eszközök az európai uniós szabályoknak is megfelelnek.

a gyermekek egyik kedvenc játéka újult meg az Ewoldt Elíz óvodában

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter

Petrovszki Eszter, a tagintézmény vezetője lapunknak elmondta, hogy már korábban gondolkodtak azon, hogyan lehetne lecserélni a régi hintát, ezért kérték meg Mittag Mónikát, a választókerület képviselőjét, hogy ha teheti, segítsen ebben az óvodának.
 
Mittag Mónika lapunknak elmondta: örömmel támogatj a hasonló kezdeményezéseket, amikor lehetősége van rá, szívesen segít.
 
– Már két udvari játékot sikerült beszerezni a karbantartási keretnek köszönhetően. Tavaly az öltözőszekrényeket újították fel, most pedig a hintákon volt a sor, de az is megvan már, hogy miben szeretném segíteni az intézményt jövőre. Remélem, hogy akkor újra találkozhatunk egy hasonló eseményen – részletezte.
 
Az átadón megjelent a szülői munkaközösség egyik tagja, Fodor Krisztina is, aki köszönetet mondott a szülők nevében. Mint elmondta, a gyermekek egyik kedvenc játéka újult meg, amiért nagyon hálásak.
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)