Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Év Vállalkozója díjat kapott Ábrahám Csaba, az Eurofins Food Analytica Kft. ügyvezető igazgatója

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gurzó K. Enikő • HÍREK • 2018. december 09. 10:45
Év Vállalkozója díjat kapott Ábrahám Csaba, az Eurofins Food Analytica Kft. ügyvezető igazgatója
Az elismeréseket a Vállalkozók Napján adták át Budapesten

Két Békés megyei vállalkozó teljesítményét is elismerte a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége a hétvégén Budapesten megrendezett Vállalkozók Napján. Ábrahám Csaba, az Eurofins Food Analytica Kft. ügyvezető igazgatója az Év Vállalkozói közé került be, Miklós Pál, a TESZT Tervező, Szervező és Fővállalkozó Kft. ügyvezető igazgatója pedig Magyar Gazdaságért díjban részesült.

Ábrahám Csaba

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A gyulai Food Analytica idén januárban jelentette be csatlakozását a francia alapítású Eurofins csoporthoz, ezzel a lépéssel a magyar élelmiszer-analitikai piac meghatározó szereplőjévé vált. Ábrahám Csaba cége ekkor Gyulán már csaknem öt éve volt jelen, laboratóriumát Görgényi Ernő polgármester erős ösztönzésére költöztette át ide Békéscsabáról. A döntés fontos alapját képezte, hogy ő maga is gyulai származású. A romániai piacon két éve vannak jelen.

Az társulás aláírásának alkalmával tartott sajtótájékoztatón Ábrahám Csaba így fogalmazott: egy jó vezető mindig arra törekszik, hogy a vállalkozása folyamatosan fejlődjön. Ő maga sosem szeretett megállni egy bizonyos szinten, és elégedetten hátradőlni. Úgy vélte, az utóbbi években kezdték elérni annak határát, ami önerőből megvalósítható, ezért úgy látja, az Eurofins-szel való találkozásban egy nagyon nagy lehetőség rejlik.

A VOSZ elismerését, az Év Vállalkozója Díjat idén hatvannégyen vehették át Tolnay Tibor VOSZ-elnöktől és Varga Mihály pénzügyminisztertől, aki az eseményen rámutatott: a hazai gazdaság olyan növekedési pályára állt az elmúlt években, amely az embereknek csökkenő adókat, emelkedő béreket, a vállalatoknak alacsonyabb közterheket, javuló üzleti környezetet jelent. Varga Mihály szólt arról, hogy a következő években a minőségi változásokra kell helyezni a hangsúlyt a gazdaságpolitikában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)