Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A jövő évi eseményekről tárgyalt a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. november 28. 08:35
A jövő évi eseményekről tárgyalt a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület
A társaság a Viharsarki Serneveldében tartott közgyűlést november 27-én

Közgyűlést tartott a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület november 27-én a Beer Corner – Viharsarki Serneveldében. Az egyesület tagjai a jövő évi eseményekről, a térség turisztikai fejlesztéseiről és egy turizmusfejlesztési hitelprogramról is tárgyaltak.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Kiss József, az egyesület elnöke elmondta, hogy az ülés első napirendi pontjaként a 2019-es nagyrendezvények időpontjairól tárgyalnak a jelenlévők, valamint az ezekhez kapcsolódó, lehetséges összefogásokról a tagok között.

Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője a Gyula–Békéscsaba turisztikai társaság fejlesztéséről címmel tartott előadást, majd Bertalan Zsolt, a Budapest Bank fiókigazgatója beszélt az MFB Kisfaludy turizmusfejlesztési hitelprogramról.

A találkozó végén Kereki Zoltán, a Beer Corner Pub and Restaurant ügyvezetője mutatta be az éttermet, majd a résztvevők egy főzdelátogatáson is részt vehettek.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Komoróczki Aliz lapunknak kifejtette, hogy megkapták a város szálláshelyein realizálódott adatokat, amelyek az októberi vendégéjszakaszámokat összesítették. Mint megtudtuk, az elmúlt hónapban tizenegy százalékos növekedést mértek az idegenforgalmi adóbevallások alapján az előző év azonos időszakához képest, ez 47 ezer vendégéjszakát jelent.

Hangsúlyozta: ehhez az eredményhez a Gyulai Idegenforgalmi Egyesület tagjai is nagymértékben hozzájárulnak minőségi szolgáltatásaikkal. A további fejlődéshez, valamint a nemzetközi szintre való emelkedéshez további fejlesztések szükségesek.

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője végezetül kiemelte, hogy 2017-ben a félmillió vendégéjszaka átlépést tűzték ki célul maguk elé – amit sikeresen teljesítettek –, azonban 2018-ban már októberben átlépték ezt a határt.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)