Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győztes mérkőzést ünnepelhetett a Hajdu-csapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. november 17. 15:30
Győztes mérkőzést ünnepelhetett a Hajdu-csapat
Mezőberényi KK–Gyulai Color KE 74-83 (12-17, 17-24, 20-13, 25-29)

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság első fordulójában a Gyulai Color KE csapata a Mezőberényi KK együtteséhez látogatott november 16-án. Hajdu Zoltán legénysége végig vezetve gyűjtötte be első győzelmét a bajnoki kiírásban.

Ludányi Balázs ezúttal is csapata vezére volt

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Color KE: Ludányi 27/12,  Házi 18, Demkó 11/3, Nagy 8, Hajdu 8. Csere: Gyepes 8,  Beleznai 3/3, Marschal, Buj és Kőfaragó. Edző: Hajdu Zoltán.

A két rivális a tavalyi szezonban is nagyot versengett egymással, az összecsapásaikon mindig szoros eredmény született. A mezőberényi gárda egy hellyel előrébb állt, mint a fürdővárosi ellenfele, ám Hajdu Zoltán együttese most győzelemre készült.

A vendégek már az első percektől átvették a vezetést, ám a hazaiak mindvégig lőtávolságon belül loholtak riválisuk után. Amint azt a „várvárosiak” edzője elmondta, a vendéglátók messze voltak csúcsformájuktól, ám ők sem játszottak kiemelkedően.

– Fontos pillanatokban viszont nyugodtak tudtunk maradni. Mindig valaki, aki elő tudott lépni egy-egy jó egyéni megmozdulással és továbblökte a csapat szekerét. Nagyon sokat számít ez a győzelem, önbizalmat adhat a jövő hétvégi, Kiskunfélegyháza elleni hazai mérkőzésünkre – értékelt Hajdu Zoltán.

A Gyulai Color KE begyűjtötte első sikerét a bajnoki szezonban, így magabiztosan várhatja az ugyancsak verhető Kiskunfélegyházi FC együttesét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)