Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - VDÖK-megbeszélést tartottak a GYIK-ben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • G. K. E. • HÍREK • 2018. szeptember 19. 11:00
VDÖK-megbeszélést tartottak a GYIK-ben
Kiírták a diákönkormányzati pályázatot

Tanév eleji nyitóbeszélgetést szervezett szeptember 18-án a Gyulai Ifjúsági Központ, amelyre a város összes iskolájának meghívták a diák- és pedagógus-delegáltját. A megbeszélésen az önkormányzatot Görgényi Ernő polgármester képviselte, a szociálpolitikáért felelős osztályt pedig Sós Judit osztályvezető.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Gurzó K. Enikő

Tavaly óta a GYIK minden évben összehívja a városi és a diákönkormányzatokat azért, hogy megejtsenek egy tanév eleji nyitóbeszélgetést, tudtuk meg az egyeztető fórum előtt Szabó Enikőtől, a Gyulai Ifjúsági Központ szakmai vezetőjétől. Erre a tanintézmények elküldik delegált diákjaikat, hogy megismerjük őket, ők pedig megtudják, hová kell majd járniuk diákönkormányzati ülésekre.

A szokásos bemutatkozást követően a tanácskozáson megbeszélték és leszögezték a 24 órás vetélkedő és a városi diákönkormányzat szakmai napjának az időpontját, úgy, hogy az mindenkinek megfeleljen, és így hatékonyabbá tegye a munkát.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Gurzó K. Enikő

A fórumon szó esett arról is, milyen menet szerint történjen a diákönkormányzat-választás, és annak a diákönkormányzati pályázatnak a megvitatása is napirendre került, amit szeptember 18-án, vagyis a megbeszélés napján írtak ki, és amelyre október 11-ég nyújthatják be dokumentációjukat az egyes iskolák. Ezeket a GYIK a diákokkal közösen fogja kiértékelni.

A tanácskozás részleteire visszatérünk.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)