Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Minden Magyarok Borai estet rendeznek Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2018. augusztus 08. 13:00
Minden Magyarok Borai estet rendeznek Gyulán
Programajánló

augusztus 16-án, csütörtökön 20 órától ismét megrendezik a Minden Magyarok Borai elnevezésű borestet a várnál

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kamaraterem

Augusztus 10-én, pénteken 18 órától a Stúdió K Színház Zalán Tibor Rettentő görög vitéz című antik mesejátékát adja elő. A darab 6 éves kortól tekinthető meg.

Várkert

Augusztus 10-én, pénteken 22 órától rock and roll és latin parti  kezdődik a Rondella teraszán. Augusztus 16–19. között rendezik meg a Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválját. Augusztus 20-án, hétfőn 11 órától családi napot tartanak a várkertben. A rendezvényen fellép Pepe Manó, a Nevess! Ints! bábcsoport, a Téglás zenekar, a Harruckern táncegyüttes, a Gyulai Népdalkör, Kepenyes Pál és a Rozsdamaró zenekar. Este fél kilenctől a Magyar Állami Népi Együttes ad műsort.

Tószínpad

Augusztus 9-én, csütörtökön 20.30-tól Szép Ernő Vőlegény című vígjátékát viszik színre. Augusztus 10-én, pénteken 20.30-tól a L’art pour l’art Társulat Halványlila gőz című előadását mutatja be. Augusztus 11-én, szombaton 20.30-tól Jantyik Zsolt Ezüstbojtár című mesejátékát a Nagyerdei Szabadtéri Játékok és a Csokonai Színház adja elő.

Művelődési központ

Augusztus 9-én, csütörtökön 18 órától a Micimackó című mesejátékot a Békéscsabai Jókai Színház viszi színre.

Várszínpad

Augusztus 8-án, szerdán 20.30-tól a William Faulkner Míg fekszem kiterítve című regénye alapján készült előadását mutatja be a Sztalker Csoport.

Gyulai vár

A Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiváljának első estéjén, augusztus 16-án 20 órától ismét megrendezik a Minden Magyarok Borai elnevezésű borestet. A rendezvényen a Vajdaság, azon belül a Szerémség boraival ismerkedhetnek meg az érdeklődők két meghívott borász, Maurer Oszkár és Sagmeister Ernő segítségével. Az est házigazdája Ambrus Lajos József Attila-díjas író lesz. Asztalt foglalni előzetesen a var@gyulakult.hu címen, a 06-66/650-218-as telefonszámon vagy személyesen az Almásy-kastély ajándékboltjában lehet. Jegyek a rendezvény estéjén a helyszínen válthatók. A belépő 5000 Ft.

Világóra

Augusztus 13-án, hétfőn 19 órától a Gyulai Erkel Ferenc Vegyes Kar ad koncertet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)