Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több új program várja idén a gyulaiakat és a városba érkezőket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. július 05. 15:15
Több új program várja idén a gyulaiakat és a városba érkezőket
Kerékpártúra, kolbásztaxi és gasztronómiai bemutató is szerepel a kínálatban

Idén is több kikapcsolódási lehetőséggel készülnek a város rendezvényszervezői. Felkerestük Komoróczki Aliz városi TDM-menedzsert, hogy elmondja nekünk, vannak-e olyan új programjaik, amelyeken a Gyulán élők és a turisták is részt vehetnek. A turisztikai szakember elmondta, hogy több új érdekességgel is készültek az idei nyáron. 

A kolbásztaxiba beülők kóstolót is kapnak a gyulaiból 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kiemelte: újdonság a Körös-vidéki kerékpártúra, amelyre minden sportolni vágyót várnak. A túravezető által kalauzolt, 35 kilométeres kiránduláshoz, ha szükséges, kerékpárt is biztosítanak a szervezők.  
 
– Az aktív szórakozás kedvelői mellett a helyi konyha iránt érdeklődőket is várjuk. Gasztronómiai kóstolóinkon a gyulai kolbászt, a Gyulai Pálinka Manufaktúra pálinkáit, valamint számos helyi és környékbeli különlegességet mutatnak be a Patrióta kisvendéglőben – ismertette Komoróczki Aliz

Hozzátette: a vártnál is népszerűbb a gyulai kolbásztaxi. A program kisvonatos városnézéssel indul, majd a résztvevők megkóstolhatják a helyi kolbászt, amelyről előadást is hallhatnak. 

Egy felnőtteknek szóló programot is ajánlott a szakember. A viharsarki sörkóstolón a Viharsarki Sernevelde mutatkozik be, Corner söreivel. A program keretében kisbusszal látogatnak el a különleges helyszínre, ahol az üdvözlőital elfogyasztása után az sörfőzde működésébe is betekinthetnek. Ezt követően ebéddel zárják a programot, amelyhez természetesen újabb sörkóstoló jár a vendégeknek. 

A programokra a jelentkezéseket a gyulai Tourinform irodában, a Kossuth utca 7. szám alatt várják.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)