Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Önkénteseit köszöntötte a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2018. június 09. 14:45
Önkénteseit köszöntötte a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Gyulán
A szervezet rendezvényén huszonöten vehettek át elismerést

Szákné Bajnai Zsuzsánna

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A Dél-alföld régió leglelkesebb önkénteseit köszöntötte a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) a gyulai művelődési házban június 9-én. Az eseményen 25 önkéntes dolgozót ismertek el.
 
A megjelenteket Szákné Bajnai Zsuzsánna köszöntötte, majd Görgényi Ernő mondta el üdvözlő gondolatait. A polgármester kiemelte, hogy három, város által elnyert díj különösen kedves számára. Egyik közülük a korábban a NOE által átadott elismerés, melyet a családbarát önkormányzatok vehettek át. 
 
– Azért dolgozunk, hogy segítsük a családokat, még szebbé és otthonosabbá tegyük környezetünket, valamint azért, hogy segítsük azokat a tehetségeket, akikből később az élet valamelyik területén a legkiválóbbak lehetnek – fogalmazott a polgármester, majd köszönetet mondott a résztvevőknek a háttérmunkában nyújtott segítségükért. 
 
 

Görgényi Ernő

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Az eseményen Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke is köszöntötte a megjelenteket. Elmondta: két éve kezdődött az önkéntesek munkájának elismerése. 
 
– Annak idején volt bennünk félelem azzal kapcsolatban, hogy mindig ugyanazokat az arcokat látjuk majd az eseményen, de nem így történt. Mindig akadnak a csapatban újabb és újabb segítők, akiknek nagyon hálásak vagyunk – emelte ki. Kardosné Gyurkó Katalin elmondta: országosan nagyjából 1500 önkéntes segíti munkájukat. 
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A köszöntők után került sor a leglelkesebb önkéntesek elismerésére. Benedek Szilvia szervező lapunknak elmondta, hogy rengeteg apró munkát végeznek ezek a tagjaik, a gyermekeknek szóló kézműves-foglalkozásoktól kezdve a rendezvények legapróbb részleteiben való segédkezésig. Hozzátette: szerették volna, ha ezek a tagok is tudják, hogy a munkájukat a csapat elismeri.
 
Az elismerések átadása után az esemény közös ebéddel és délutánba nyúló a beszélgetéssel zárult a gyulai művelődési központban.
Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)