Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újraalapításának 25. évfordulóját ünnepelte a Karácsonyi János-iskola

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2018. május 24. 17:00
Újraalapításának 25. évfordulóját ünnepelte a Karácsonyi János-iskola
A jubileum alkalmából emlékművet állítottak az intézmény névadójának

Újraalapításának huszonötödik évfordulóját ünnepelte május 24-én a Karácsonyi János általános iskola, ahol egy emlékmű leleplezésével idézték meg névadójukat. Gajdáné Szücs Viktória, a tagintézmény vezetője lapunknak elmondta, hogy egy rövid műsorral és köszöntővel készültek az eseményre.

gajdáné szűcs viktória

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– A műsoron túl külön erre az alkalomra egy rajzpályázatot is hirdettünk Az én iskolám címmel, amely azért rendhagyó, mert családok vehettek rajta részt. A beérkezett pályaműveket kiállítottuk, és évfolyamonként díjazzuk a legjobbakat az ünnepség után – emelte ki.
 
Gajdáné Szücs Viktória üdvözlő gondolataiban a siker megteremtésének egyes lépéseiről beszélt, majd kiemelte: az iskola minden egyes lépcsőfokot igyekezett a legnagyobb lelkesedéssel és elszántsággal teljesíteni.
 
 – Az újraalapítás sikeres volt, ahogy az intézmény oktató-nevelő munkája is. A siker azokhoz pártol, akik elég energikusak, hogy dolgozzanak rajta. Ez az energia intézményünk újraalapításától napjainkig jellemző ránk, dolgozóinkra, tanulóinkra, szüleikre és fenntartónkra. Huszonöt éve mindennap közösségi szellemben dolgozunk a sikerért, amely azokhoz pártol, akik elég bizakodóak ahhoz, hogy higgyenek benne. Ez a bizakodás ugyancsak átszövi a mindennapjainkat az iskola újraszervezés óta – mondta a tagintézmény vezetője.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A köszöntő után Görgényi Ernő polgármester köszöntőlevelét is felolvasták, amelyben a legjobbakat kívánta az emlékezéshez és további sikereket az iskolának. Kiemelte: a 14. század óta folyik egyházi oktatás a fürdővárosban, amiért sokat tett Wenckheim Krisztina, az iskola első mecénása. 
 
– Településünk egy erős közösséggel gazdagodott az iskolának köszönhetően – zárta köszöntő sorait a polgármester.
 
A program az intézmény névadójának állított emléktábla leleplezésével, majd az iskolai énekkar zenés előadásával és a legszebb rajzok bemutatásával zárult.
 
 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)