Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Diákolimpiai elődöntőn floorballban a gyulai csapatok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. január 01. 16:49
Diákolimpiai elődöntőn floorballban a gyulai csapatok
Előkelő helyen végeztek a „Lila” suli és a Karácsonyi-iskola együttesei

Fotó: 5. számú iskola 

Jól szerepeltek a gyulai csapatok floorballban a diákolimpiai országos, kispályás elődöntőben, melyet nemrégiben Kecskeméten rendeztek meg. 

A fürdővárost az 5. számú általánis iskola és a Karácsonyi János katolikus általános iskola csapatai képviselték a versenyen. 

Bacsa Edina testnevelő elmondta, az 5. számú iskola csapatai ötödik alkalommal vettek részt, egész Békés vármegyét képviselve, az országos elődöntőn. Az iskolából ezúttal hét együttes érkezett a tornára: az 1. korcsoportban egy fiú és két lány csapat, a 2. korcsoportban egy fiú és egy lány csapat, a 4. korcsoportban egy fiú és egy lány csapat mérkőzött meg ellenfeleivel. A 3. korcsoportos fiúknál a Karácsonyi János általános iskola csapata jutott be az elődöntőbe. 

A két iskola csapatai végül nem kerültek az országos döntőbe, de az előkelő 4., 5. és 7. helyen zárták az elődöntő küzdelmeit.  

Fotó: 5. számú iskola 

– A gyerekek rengeteget fejlődtek. Az érem ezúttal elmaradt, de így is büszkék lehetnek magukra, hiszen kiválóan helyt álltak, nőtt a teherbíró képességük, és új sportági tapasztalatokkal is gazdagodtak – értékelt Bacsa Edina

A csapatok felkészítői: Bacsa Edina, Kruzsicz Bernadett, Pluhár János, Besenyei Krisztián, Muszkáné Fekete Szilvia, Puczkó Annamária testnevelők.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)