Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jól megfarsangolták a tegnapi napot a „Lila” suliban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2018. február 15. 10:00
Jól megfarsangolták a tegnapi napot a „Lila” suliban
Az 5. számú általános iskola diákjai kreatívabbnál kreatívabb jelmezekbe bújtak a mulatságon

Farsangi mulatságot rendeztek a 5. számú általános iskolában február 15-én. Az iskola tornatermében megtartott eseményen rengeteg látványos és kreatív jelmezt mutattak be a gyerekek. A legnépszerűbb szuperhősök és hercegnők mellett idén is akadtak olyan érdekességek, mint például egy polip, egy-egy Star Wars-karakter, és a rémisztő cápa sem maradt távol a sulitól.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Kopány Eszter, a polipos jelmez tulajdonosa lapuknak elmondta: édesanyjával készítették az ötletes összeállítást, azért esett erre a választásuk, mert szeretik a tenger élővilágát, és egyedi jelmezt szerettek volna.

– Nehéz volt ennyi egyforma harisnyát szerezni a lábaknak, de a jelmezt elkészíteni egyszerű volt, és az internet is segített, onnan merítettünk ötleteket – árulta el a kreatív negyedikes. 

A legkisebbek farsangja a második évfolyamosok műsorával kezdődött, majd az osztályok felvonulásával folytatódott. A rendezvényt ezúttal is hatalmas buli és közös tánc zárta, és természetesen a finom farsangi falatok sem maradtak el. Idén az iskolai programon közönségként részt vettek a Béke sugárúti óvoda, a németvárosi óvoda és a törökzugi óvoda csemetéi is.

Az intézményben február 16-án a felsősöknek szerveznek farsangot. A fiatalok csoportos felvonulással készülnek, produkcióikat pedig zsűri rangsorolja.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

GYULAI HÍRLAP • 2018. február 16. 16:14
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)