Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kipontozták a közvetlen riválist a gyulai kosarasok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2018. február 11. 15:00
Kipontozták a közvetlen riválist a gyulai kosarasok
Gyulai Color KE–MEAFC II. 90-74 (29-24, 20-10, 17-13, 24-27)

KAz NB II.-es kosárlabda-bajnokság 15. fordulójában a Gyulai Color KE csapata a MEAFC II. együttesét várta a gyűrűk alá február 10-én. Hajdu Zoltán legénysége a közvetlen riválissal csapott össze a hazai palánkok előtt.

Győzelemmel örvendeztették meg szurkolóikat a gyulai kosarasok

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Gyulai Color KE: Ludányi 28/15, Házi 16, Nagy 9, Gyepes 4, Hajdu 9. Csere: Váczi 17/9, Szénási 7/6, Beleznai, Gyarmat és Schriffert. Vezetőedző: Hajdu Zoltán.

A bajnoki tabella hátsó részéhez tartozó fürdővárosi együttes a három ponttal őt megelőző miskolci ellenfelével találkozott. Hajdu Zoltán csapata ennek megfelelően állt a mérkőzéshez: a győzelemért léptek pályára a fürdővárosi kosarasok.

A „várvárosi” pattogtatók rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, így a negyedik percre már 12-4-es hazai vezetéssel álltak a csapatok.

Mint azt a vezetőedző elmondta, okos, taktikus játékkal és jó dobóformával a 3. negyed végéig folyamatosan nőtt a különbség a két csapat között.

– Az utolsó negyedben kicsit engedtünk a gyeplőn, így kozmetikázni tudott az eredményen a tartalékos vendégcsapat. Összességében a kilátogatók egy magabiztos, megérdemelt győzelmet láthattak tőlünk.

A Gyulai Color KE csapata megérdemelt győzelmet aratott a közvetlen rivális ellen. A következő fordulóban is egy megyei ellenfél érkezik a fürdővárosba: február 16-án a Békési SZSK ellen lépnek a hazai gyűrűk alá a Hajdu-csapat tagjai.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)