Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatalmas siker volt a gyulai szállásadók és a Gyulahús Kft. közös játéka

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2018. január 12. 08:30
Hatalmas siker volt a gyulai szállásadók és a Gyulahús Kft. közös játéka
A cég üzemlátogatásra invitálta a játékban résztvevőket

Üzemlátogatásra invitálta a gyulai szállásadókat a Gyulahús Kft. január 11-én, ezzel is megköszönve a tavaly nyár óta tartó promóciós játékban elvégzett munkájukat. Az eseményen kiderült, hogy a játék minden szempontból sikeres volt, így szeretnék 2018-ban is folytatni az együttműködést.

a gyulahús kft. munkatársai köszöntötték a szállásadókat

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

– 2018 nagyon kedves év lesz számunkra, hiszen 150 éves jubileumunkat ünnepeljük idén – mondta Csizmadia Imre, a Gyulahús Kft. kereskedelmi igazgatója. – Szeretnénk ezt méltóképpen megünnepelni, illetve szeretnénk azt is, ha ez a márka továbbra is a piacon lehetne. Kívánom, hogy idén hasonlóképpen tudjuk a márkát képviselni, hiszen ez nemcsak a céget erősíti, hanem a közösséget is.

Bíró Antal termelésvezető megköszönte a szállásadók segítségét, valamint kiemelte, hogy mind a termelésben, mind az értékesítésben sikeresen hozta a cég az elvárásokat, a 2018-as évre pedig négyszázalékos bővülést szeretnének elérni.

 

az üzembern bíró antal (balra) vezette körbe az érdeklődőket

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Az ötlet, amelyből a játék kialakult, tavaly júniusban fogant meg, erről Gila Éva marketingmenedzser számolt be. Kifejtette, hogy nem kizárólag az idelátogató vendégeket szerették volna megszólítani, hanem a szállásadókat is, hogy elismerjék azt a munkát, amelyet a Gyulahús Kft. népszerűsítésének érdekében végeztek. Megtudtuk, hogy mintegy 35 szálláshely vett részt a promóciós játékban, amelyet szeretnének 2018-ban is tovább folytatni.

– Annak alkalmából, hogy a Gyulai kolbász 150 éves, illetve a Gyulai Pálinka Manufaktúra 10. születésnapját ünnepli idén, a 2018-ban a gasztronómiát fogjuk előtérbe helyezni turisztikai szempontból – vette át a szót Zsigmond Ágnes, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. menedzserasszisztense. – Tovább folytatjuk a közös munkát a Gyulahús Kft.-vel, hiszen a szállásadók és a vendégek részéről is nagy volt az érdeklődés. Ennek az együttműködésnek a következő lépcsőfoka, hogy közös csomagokat alakítunk ki a szálláshelyekkel, illetve nagyobb nyereményekért játszathatnak a szállásadók.

Az eseményen díjazták az Erkel-infopontot is, amely decemberben a legeredményesebb résztvevő volt. A köszöntők és az ajándékcsomag átadása után üzemlátogatásra invitálták a megjelent szállásadókat, ahol megtekinthették, hogy hogyan készül a Gyulai kolbász.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)