Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felakasztotta magát egy férfi az elmúlt héten

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. október 25. 14:00
Felakasztotta magát egy férfi az elmúlt héten
A mentősök már nem tudtak rajta segíteni

Öngyilkossági szándékkal felakasztotta magát egy férfi október 19-én – tájékoztatta lapunkat Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője. Az életmentők nem tudtak segíteni rajta, a kiérkezés után már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Megtudtuk, hogy az elmúlt hét elején gyakoriak voltak a mellkasi panaszok és vérnyomás-ingadozások. Október 17-én a rendőrök kérték a mentősök segítségét: az egyik gimnázium előtt egy zavart férfit találtak, aki az ellátás után kórházba szállítottak.

Egy nappal később egy létráról zuhant le egy férfi, aki fametszés közben veszítette el az egyensúlyát, őt fej- és végtagsérülésekkel szállították el. Október 19-én az egyik iskolában medicinlabdával dobtak fejbe egy fiatal lányt. Ugyanazon a napon egy másik férfi flexelés közben sérült meg: belevágott az alkarjába, amely erősen vérzett, ezért kórházba vitték.

Október 20-án egy tónál sérült meg a bokája egy horgásznak, valamint egy közlekedési baleset könnyebb sérülését is ellátták a fürdővárosi mentősök, majd 21-én egy újabb flexelés közben szerzett sérülést kezeltek.

Október 22-én a Békéscsaba és Gyula közötti gyalogosgázoláshoz riasztották az életmentőket, de segíteni már nem tudtak. Aznap Kétegyháza és Elek között is történt egy baleset, ott a sofőrt és utasát kellett elszállítani, valamint egy férfi öngyilkosságot kísérelt meg: kiugrott a második emeletről, őt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)