Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A közös munkát értékelték Arad megye és Békés megye rendőri vezetői

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. október 25. 09:30
A közös munkát értékelték Arad megye és Békés megye rendőri vezetői
A tanácskozáson szó esett a közös járőrszolgálatról és a fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzésekről is

 

Forrás: Police.hu

A közös járőrszolgálat és közlekedésrendészeti ellenőrzések tapasztalatait értékelték a romániai Arad megye és Békés megye rendőri vezetői október 24-én Békéscsabán.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon munkamegbeszélésen fogadta Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány Tamas Ioan Marcu rendőrségi főbiztost, az Arad Megyei Rendőr-főfelügyelőség vezetőjét és helyettesét.

Az értekezleten részt vett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti és bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese, valamint az Arad Megyei Rendőr-főfelügyelőség közrendvédelmi osztályvezetője. A megbeszélés napirendjén szerepelt a nyári turisztikai idényre szervezett közös járőrszolgálat, valamint a magyar–román fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzések tapasztalatainak értékelése. Emellett szó esett az aktuális illegális migrációs helyzetről, valamint az azzal kapcsolatos rendőri feladatokról.

A tanácskozás résztvevői tartalmasnak, hasznosnak értékelték a kétoldalú együttműködést. Az értekezleten a jövőre vonatkozóan meghatározták a főbb feladatokat és a közbiztonság erősítését szolgáló közös járőrszolgálat alapvető szempontjait, céljait.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)