Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 1353! Gyermeknapi telefonhívásra buzdít az ökumenikus segélyszervezet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2017. május 28. 10:00
1353! Gyermeknapi telefonhívásra buzdít az ökumenikus segélyszervezet
A gyűjtés célja, hogy egész évben segíthessék a rászoruló gyermekeket

Gyermekek százainak szervezett a napokban programokat országszerte az Ökumenikus Segélyszervezet. A gyermeknapi programok kapcsolódnak a május elejétől meghirdetett a Felhőtlen gyermekkor kampányhoz, melynek keretében mintegy 1500 gyermek támogatásához gyűjtenek adományokat a 1353-as adományvonalon – olvasható a segélyszervezet közleményében.

____Eredeti-IMG_0141_Gyereknap_MOS_Csepel_170526.jpg

 

Fotó: Ökumenikus Segélyszervezet 

Az Ökumenikus Segélyszervezet gyermekeket segítő központjai mindenhol közösségi programokkal készültek az idei gyermeknapra. A játékokhoz több ismert önkéntes is csatlakozott, köztük Wolf Kati, Vastag CsabaSzabados Ági és Rátonyi Kriszta. A program keretében a résztvevők kék lufival a kézükben látványos élőképpel formálták meg a 1353-as adományvonal számjegyeit, így buzdítva minél többeket összefogásra.

Az Ökumenikus Segélyszervezet több mint 1500 hátrányos helyzetű gyermeket támogat rendszeresen családok átmeneti otthonain és krízisközpontjain keresztül. A karitatív szervezet egész évben jelentős erőforrásokat fordít a családjuk egzisztenciális gondjai miatt hátrányt szenvedő gyermekek segítésére: pszichológusok és fejlesztő szakemberek segítik a gyermekek szegénység okozta hátrányainak leküzdését, felzárkózását.

A segélyszervezet a gyermeknap alkalmából arra biztat mindenkit, hogy telefonhívásával segítse a nehéz sorsú gyermekeket. A 1353-as adományvonal tárcsázásával hívásonként 250 forintot lehet adományozni. 

Az adománygyűjtéshez az alábbi módokon is csatlakozni lehet:

  • a Tesco áruházak pénztárainál kihelyezett 250 forintos kupon megvásárlásával május végéig,
  • a segelyszervezet.hu oldalon,
  • átutalással vagy csekkbefizetéssel a következő számlaszámon: 11705008-20464565 (a közlemény rovatban a következőket kérik feltüntetni: Felhőtlen gyermekkor).
Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)