Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyermeknapot ünnepelték az Esély Pedagógia Központban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2022. május 27. 13:00
A gyermeknapot ünnepelték az Esély Pedagógia Központban
Változatos programokkal várták a tanulókat a gyulai intézményben

Fotó: Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézmény

Változatos programokkal ünnepelték a gyermeknapot az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézményében május 26-án. Az egész napos rendezvényen ügyességi játék, gyöngyfűzés és finom ételek is várták a tanulókat.

Poptyilikán Anikó a tagintézményvezető-helyettes elmondta, az Esély Pedagógiai Központban évek óta megrendezik a gyermeknapot.

Kiemelte, a szervezők minden évben változatos programokkal készülnek a tanulóknak, így ezúttal is ünnepi forgatagot varázsoltak a tagintézménybe. A gyermekeket többek között célbadobás, járdarajz, ugróiskola, kötélhajtás, kézműves foglalkozás, bábkészítés, gyöngyfűzés, karkötőkészítés is várta. A lányok a délelőtt folyamán a szépségszalonban sminkkeléssel foglalkoztak, valamint a Harruckern János Szakképzési Centrum fodrásztanulóinak segítségével szépülhettek. A rendezvénysort táncház zárta, Horváth Péter táncpedagógus irányításával. Az iskola dolgozói palacsintával kínálták meg a fiatalokat, a Asociatia „Miruna” Egyesület 2017. pedig finom ételekkel örvendeztette meg az iskola tanulóit.

– A rendezvényen dr. H. Nagy Katalin is részt vett, Berci nevű terápiás kutyájával, amely nagy örömet okozott a gyermekeknek, Árgyelán Marianna pedig minden gyermeket jégkrémmel ajándékozott meg – ismertette Poptyilikán Anikó.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)