Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Együtt gyereknapoztak a tanulók, a szülők és a pedagógusok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2018. május 31. 14:05
Együtt gyereknapoztak a tanulók, a szülők és a pedagógusok
Torna, kutyás bemutató és arcfestés is várta a gyerekeket a Pánczél Imre-tagintézményben

A tagintézményben Zenés tornával indították a napot a gyerekek  

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyereknapi rendezvényt tartottak az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézményében május 31-én. Az intézmény tanulói, a szülőkkel és a pedagógusokkal együtt merülhettek el a sok programban.

Szelezsánné Poptyilikán Anikó, tagintézményvezető-helyettes elmondta, a központ már hosszú évek óta megszervezi a rendezvényt.

– Ez a nap főként a gyerekekről szól, a szülők, az intézmény dolgozói és a szülői munkaközösség tagjai közösen szervezik meg az eseményt.

A Ruzsa Zoltán által koordinált rendezvényen a tanulókat többféle programmal várták. A reggelt közös zenés torna nyitotta, melyet a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub négylábúinak bemutatója követett.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A legnagyobb sor a rendőrautós bemutatónál állt. A gyerekek a golyóálló mellényt is felvehették, valamint a hangosbeszélőt és a szirénát is kipróbálhatták. A kutyusok mellett más állatfajok is képviseltették magukat az eseményen, hiszen Purecse István jóvoltából a varánusszal, a patkánnyal és az óriáskígyóval is megismerkedhettek a fiatalok.

A szervezők a darts, az ugrálóvár és a gombfoci mellett hűsítőről és ennivalóról is gondoskodtak: málnaszörp és palacsinta várta a gyerekeket. Egy helyi fagyizó felajánlása révén fagyi is jutott mindenkinek, Frisnyicz András pedig több csomag csokoládéval lepte meg az édesszájú nebulókat. A rendezvényt ebéd és tinidiszkó zárta.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)