Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Minden nap gyermeknap!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • G. K. E. • MAGAZIN • 2019. május 31. 13:00
Minden nap gyermeknap!
Családi rendezvény helyszíne volt a Pánczél Imre tagintézmény

Kétnapos családi rendezvényen ünnepelték a gyermeket az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézményében május 30-án és 31-én. A programon, amit …mert minden nap gyermeknap címmel hirdettek meg, kicsik és nagyok egyaránt részt vehettek, így már kora délelőtt benépesültek a közösségi terek.

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Gurzó K. Enikő

Az érintett családok részére megszervezett kétnapos gyermeknap zenés reggeli tornával indult május 30-án az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézményében. Ezt néptáncbemutató követte, majd a tűzoltók felszereléseit vehették közelebbről is szemügyre az érdeklődők. A rendezvényen volt arcfestés, működött szépségszalon és kutyasimogató, lehetett asztaliteniszezni és dartsozni, nyakláncot és karkötőt készíteni, kutyákkal barátozni, és megcsodálni egy bűvészbemutatót.

Sztanovcsák Angéla szervezőtől, a szakképző munkaközösség vezetőjétől megtudtuk, először alakult úgy, hogy kétnaposra sikerült méretezniük a gyermeknapot, amelyre a szülőket, rokonokat is elhívták, sőt partnerintézményeik növendékeit is.

Az esős időjárás kissé átrendezte ugyan a terveiket, mert így kevesebbet tudtak a szabadban tartózkodni, ám a babgulyást, amit pénteken szolgáltak fel az ünneplőknek, így is megfőzték az udvaron. A rendezvényen minden növendékük részt vett, az ötévestől a huszonöt évesig, ezért igyekeztek úgy összeállítani a műsorkínálatot, hogy mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Gurzó K. Enikő

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)