Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újra báloztak a gyulai fiatalok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2017. április 22. 16:30
Újra báloztak a gyulai fiatalok
A rendezvényen elismerést kaptak azok a végzősök, akik sokat tettek a város diákságáért

Az ifjúsági bált a város diákönkormányzata keltette életre 2016-ban, a nagy sikerre való tekintettel pedig idén sem maradhatott el a fiatalok által, fiataloknak szervezett mulatság, amelynek a Vigadó adott otthont április 21-én. A Gyulai Ifjúsági Központ és a Mi egy Másért Közhasznú Egyesület által szervezett bál vacsorával és diákműsorral indult, majd dr. Görgényi Ernő polgármester köszöntötte a megjelenteket.

____Eredeti-GYHRCSD_0018.JPG

az est egyik fénypontja a nyitótánc volt

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Bízom abban, hogy a sétálójegyesek is megérkeznek lassan, hogy megtöltsék a gyulai fiatalok a Vigadót – kezdte dr. Görgényi Ernő. – Ez igazán örömmel tölt el mindenkit, aki felelősséget érez ezért a városért, hiszen ezeket a közösségi tereket azért is húztuk fel, hogy a város minden generációja használja, és jól érezze magát benne. Ezek az értékek a mieink, ezért nagyon örülök, ha azt látom, hogy gyulai fiatalok és diákok is kötődnek hozzájuk, és megértik a jelentőségüket.

A városvezető kiemelte, hogy nem minden város rendelkezik ilyen adottságokkal, ezért még jobban tudja értékelni az ember azt, amit Gyula tud adni, mindazt, amit gyulaiságnak hívunk. Dr. Görgényi Ernő arra biztatta a fiatalokat, hogy továbbra is álljanak elő az ötleteikkel, hiszen ez az ifjúsági bál is a diákság kezdeményezésére jött létre.

A köszöntők sorát Varga Ambrus, a város diákpolgármestere folytatta, aki kifejtette, hogy az ő generációja több, párhuzamos életet él: közösségi oldalakon ismerkednek, mindenhol a legelőnyösebb oldalukat mutatják. Akadnak, akik úgy vélik, hogy ebben semmi rossz nincs, hiszen megkönnyíti az életet, ugyanakkor az igazi közösségi élettől idegenkedni fognak. A diákpolgármester úgy gondolja, hogy egy ilyen rendezvény alkalmas lehet az ismerkedésre, hisz akár a jövőbeli osztálytársaikkal, barátaikkal is találkozhatnak a bálon.

A rendezvény a nyitótánccal folytatódott, majd egy „díjkiosztó” következett: Szabó Enikő, a Gyulai Ifjúsági Központ szakmai vezetője és dr. Görgényi Ernő adott át emléklapokat olyan diákoknak, akik az idei évben ballagnak el a középiskolából, és sokat tettek a város diákságáért. Emléklapot kapott Braun DánielGitye BoglárkaSándor BernadettSzekeres BalázsBalássy FanniFöldes ÁdámRokszin Anett és Szőke Alexandra.

A végzősök búcsúztatása után Bencze Gréta adta elő slam poetryjét, majd a Pernahajder Campbell koncertjével indult az igazi buli. Az együttes fellépése után Kolozsi Roland DJ gondoskodott a jó hangulatról.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)