Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Felemás mérleggel szórták a kosarakat a Gyulai Vidrák

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2017. január 17. 18:30
Felemás mérleggel szórták a kosarakat a Gyulai Vidrák
Kicsit pontosabb játékkal mindkét csapat ellen behúzhatták volna a győzelmet
Az U11-es kosárlabda-bajnokság 3. régiójának E csoportjában a 4. forduló küzdelmeit rendezték meg január 14-én Békéscsabán. A Gyulai Vidrák békéscsabai és hódmezővásárhelyi ellenfél ellen léptek a gyűrűk alá.
____Eredeti-Gyulai_Vidrak.jpg

A jövő kosarasai és edzőjük, Marschal Ákos

Fotó: Gyulai Vidrák

Békéscsabai KK Vegyes A–Gyulai Vidrák 43–34 (15–8, 8–10, félidőbüntető 4–7, 14–2, 2–7)

Az első mérkőzésen a gyulai gárda a hazaiak együttesével mérkőzött meg. A komoly játékerőt képviselő megyeszékhelyi gárda elleni játék szoros küzdelmet hozott. Az első negyedet 7 ponttal elveszítették Marschal Ákos tanítványai, a következő negyedben viszont a második sor játékosai már 2 pontot faragtak a különbségen. A félidőben a büntetőpárbajban tíz játékosból heten bedobták, így csak 2 pont hátránnyal kezdtek neki a harmadik negyednek. A harmadik negyedben viszont az ellenfél 12-es számú játékosát nem tudták tartani a fürdővárosiak, akik így nagy arányban elléptek a vidráktól.

– A negyedik negyedben mi léptünk esélyesként a pályára, azonban körülbelül 40 pontot hagytunk a pályán, mert nem tudtunk pontot szerezni a helyzeteinkből. 

Gyulai Vidrák–Vásárhelyi Villámok fiú 47–36 (15–3, 6–13, félidőbüntető: 5–2, 11–4, 10–14)

A második mérkőzésen a Hódmezővásárhelyi Villámokkal találkoztak a jövő kosarasai. A fürdővárosi együttes az első negyedben 12 ponttal elhúzott ellenfelétől, és ezt a különbséget a további negyedekben is tartani tudták.

– Összességben az első mérkőzést sajnálom nagyon, mert ha bemennek a dobások az utolsó negyedben, akkor megvan a győzelem. A második mérkőzésen a fáradtsághoz képest jól teljesítettünk – értékelte a mérkőzéseket a vezetőedző.

Gyulai Vidrák: Tamás Gergő, Schneider Blanka, Beleznai Levente, Nagy Levente, Patkás Zsolt, Timár Marcell, Matus Arnold, Árgyelán Krisztián, Varga Richárd, és Mandel Zalán.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)