Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Töltött káposztával lepték meg az időseket

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. MAGAZIN • 2016. december 21. 23:55
Töltött káposztával lepték meg az időseket
A Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központ karácsonyi ünnepségén a máriafalvai óvodások köszöntötték a szépkorúakat
Megtartotta évzáró ünnepi mulatságát a gyulai Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központ december 21-én. Az eseményen – ahogy minden évben – városvezetői jókívánságokkal és színes előadások élményével lehettek gazdagabbak az egybegyűltek.
____Eredeti-alap__1_.jpg

Karácsonyi ünnepség a Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központban 

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

A program alpolgármesteri jókívánságokkal indult az Almássy Kálmánné téren. Alt Norbert kellemes ünnepeket kívánt a megjelenteknek, majd tőle az intézmény vezetője, Kiss Szabolcs vette át a szót. A Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézményének első embere egy Hamvas Béla-idézettel kívánt boldog karácsonyt mindenkinek: „A boldogságot csak az bírja el, aki elosztja. A fény csak abban válik áldássá, aki másnak is ad belőle”.

A köszöntők sora után a dolgozók örvendeztették meg a mintegy 60 megjelentet, akik furulyaszóval, énekkel és ünnepi idézetekkel köszöntötték a klub látogatóit. A máriafalvai óvodások sem maradtak ki az ünnepvárásból, négy kis csemetéjük karácsonyi dalokat énekelt az időseknek. Az esemény végén a meglepetés következett: idén töltött káposztával kedveskedtek az időseknek.

– Egy önkormányzati támogatásnak köszönhetőn egy óriási fazekat sikerült nemrégiben beszereznünk, és az egyik hozzánk járó hölgy ötlete volt, hogy abban kiváló töltött káposzta készülhetne. Bízunk abban, hogy örülni fognak a meglepetésnek a vendégeink, igyekeztünk az a lehető legnagyobb titokban tartani, hogy valóban egy kis ajándék legyen számukra – árulta el a meglepetésebéd történetét Ungor Márta, a telephely vezetője.

Az ünnepi fogás után a mulatság délutánba nyúló beszélgetéssel zárult a központban. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)