Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyi ünnepség az 5. számú általános iskolában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2016. december 21. 23:45
Karácsonyi ünnepség az 5. számú általános iskolában
Az intézmény tornatermében a negyedikesek adtak műsort
Karácsonyi ünnepséget tartott az 5. számú általános iskola és sportiskola december 21-én. A karácsonyváró rendezvényen az iskola diákjai adtak elő egy lelket ölelő darabot.
____Eredeti-_DSF2729m-5sz.JPG

Az iskola tornatermében a negyedikesek adtak arácsonyi műsort 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyönyörűen feldíszített tornaterem várta az iskola diákjait és vendégeiket. A ünnepségen részt vettek a Törökzugi és a Béke sugárúti óvoda gyermekei is, akik ünnepi áhítattal izgulták végig a jeles eseményt. A rendezvényen az iskola diákjai szívhez szóló előadással készültek a megjelentek számára.

Idén az iskola negyedik évfolyamos nebulói Oscar Wild A boldog herceg című művének feldolgozását mutatták be. A darab a karácsony egyik alappillérének számító önfeláldozás és önzetlenség kettősét mutatta be. Az előadást, amely után szem nem maradt szárazon, Aradszkyné Szelényi Tünde, Orbánné Budai Mária és Buzgó Erzsébet segítségével adták elő a tanulók.

– Nemcsak akkor szerethetünk és tisztelhetünk valamit vagy valakit, amikor külsőségekben csodálatos és tündöklő, hanem akkor is, hogy ha lecsupaszítja önmagát azért, hogy másokon segíthessen. Ez volt a legfontosabb üzenet, amelyet szerettünk volna a közönségnek átnyújtani. Remélem, hogy ez sikerült – fogalmazta meg lapunk számára a darab üzenetét Aradszkyné Szelényi Tünde az előadás megálmodója.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)