Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Karácsonyoztak a Béke sugárúti ovisok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. MAGAZIN • 2016. december 16. 16:05
Karácsonyoztak a Béke sugárúti ovisok
A gyerekek árnyjátékkal készültek az ünnepségre
____Eredeti-P1130357.JPG

A gyerekek ünnepi műsorral lepték meg a vendégeket 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Karácsonyi ünnepséget tartott a Béke sugárúti óvoda december 16-án. A jeles napon a Jézuska is meglátogatta az óvoda csöppségeit.

Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Kónya István, Gyula város alpolgármestere és dr. Becseiné Lock Gabriella, Gyula Város Egyesített Óvodájának intézményvezetője.

Kónya Istvánnak jutott az a megtisztelő feladat, hogy meggyújthatta az adventi koszorú mind a négy gyertyáját. A tagintézmény Cica és Őzike csoportos gyermekei árnyjáték-előadással varázsolták el a jelenlévőket. A nap további részében az előtérben elhelyezett karácsonyfát állták körül az ovisok, ahol karácsonyi énekeket és dalokat adtak elő. Visszatérve a csoportszobákba örömmel látták, hogy nekik is jutott a karácsonyi csodákból.

– Óvodánkban hagyományos megrendezzük a karácsonyi ünnepséget. A nagycsoportos gyermekek árnyjátékkal kedveskednek a jelenlévőknek. Később az előtérben felállított karácsonyfát álljuk majd körül, azután pedig egy csengettyű jelzi majd, hogy nálunk is jártak az angyalok – ismertette lapunknak a nap eseményeit Kónyáné Husvéth Katalin, a tagintézmény-vezetője.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)