Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A legnépszerűbb desztinációk között mutatták be Gyulát

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2016. december 09. 12:00
A legnépszerűbb desztinációk között mutatták be Gyulát
A fürdővárosnak is kiemelt szerep jutott az Országos TDM Konferencián
____Eredeti-_DSF9953m.JPG

Komoróczki Aliz (képünk a 2015-ös TDM-konferencián készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az elmúlt héten 16. alkalommal szervezték meg az Országos TDM Konferenciát, melynek ezúttal Mórahalom adott otthont. A konferencia első délelőttjén a turizmuspolitika és a TDM szervezeti rendszer aktuális kérdéseiről esett szó, míg délután szekcióülések közül választhattak a résztvevők.

Az eseményen kifejezetten nagy népszerűségnek örvendett az Önkormányzatok és TDM-ek: szerepek, feladatok, támogatások címet viselő szekció, melyen a legnépszerűbb desztinációk polgármesterei közül hárman, köztük dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere is vendégelőadóként vett részt.

Dr. Görgényi Ernő mellett Papp Gábor, Hévíz polgármestere és Nógrádi Zoltán,Mórahalom polgármestere is bemutatta saját városa turizmusmenedzsmentjének működését, valamint kifejtették tapasztalataikat a turisztikai szolgáltatók, az attrakciók és az önkormányzat együttműködésének fontosságáról, melyet jó példákkal alá is támasztottak.

Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője lapunknak kifejtette: a szekcióülés célja az volt, hogy a jelen lévő desztinációk példáin keresztül bemutassák a turizmus súlyát és a helyi TDM szervezetek szerepét az önkormányzatok életében.  

– Lényeges téma volt mindezeken túl az önkormányzatok és a TDM-ek együttműködésének szerepe a desztináció fejlődésében, valamint a desztinációkon belüli feladatmegosztás a helyi önkormányzat és TDM szervezet között – emelte ki a szakember. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)