Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ilyen volt a Csabai Kolbászfesztivál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2016. november 04. 18:30
Ilyen volt a Csabai Kolbászfesztivál
Gyula saját standon mutatta be turisztikai kínálatát a rendezvényen
Jól szerepeltek a gyulai vendégcsapatok a huszadik Csabai Kolbászfesztiválon. A Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete ezüstérmes lett a Krajcsó Pál Emlékversenyen, a Gyulai Ifjúsági Központ, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont, a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete, a Gyulai Kert- és Tanyatulajdonosok Egyesülete és a gyulai polgármesteri hivatal csapat pedig különdíjat kapott a jubileumi rendezvényen.
____Eredeti-6.Gyula_stand5_inczel.jpg

A Turisztikai Nonprofit Kft. standja 

Fotó: Incze László 

Gyula, mint a fesztivál hazai vendégvárosa, saját standon mutatatta be turisztikai attrakcióit, kínálatát. A fürdővárosi gyúrócsapatok részvételét a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. koordinálta, és ugyancsak a cég volt a felelős a település marketingmegjelenéséért. A megvalósítás és finanszírozás a társaság partnereivel együttműködésben történt. 

A Gyulai Várfürdő és AquaPalota Pici Cicával, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont szelfizéssel, a Gyulahús Kft., valamint a Gyulai Pálinka Manufaktúra kóstoltatással és fotózással, a Gyulai Turisztikai Nkft. pedig nyereményjátékkal várta a vendégeket, és a rendezvényen több gyulai fellépő is bemutatkozott. A fürdővárosi rendezvényeket, szálláshelyeket, szolgáltatókat, valamint a helyi termékeket a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. által összeállított kiadványból ismerhették meg a látogatók.

A fesztiválon a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány gyűjtését is népszerűsítették. A jótékonysági akciót a rendezvény egyik fellépője, Dr. Alban is támogatta, és rajongóit is erre buzdította.

 

____Eredeti-35.Dr.Abdul_Dr.Alban2_ti.jpg

Abdulrahman Mohamed és Dr. Alban

Fotó: Tóth Ivett 

A fürdővárosi vendéggyúrócsapatok:

Gyula Város Diákönkormányzata

Gyulai Ifjúsági Központ – különdíj

Gyula Város Önkormányzata

Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont – különdíj

Gyulai Hentesek Hagyományőrző Egyesülete – Krajcsó Pál Emlékverseny, ezüstérem

Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete – különdíj

Gyulai Kert- és Tanyatulajdonosok Egyesülete

Gyula Város Polgármesteri Hivatala – különdíj

Gyulai Kert- és Tanyatulajdonosok Egyesülete – különdíj

 

A gyulai stand fő támogatói: Gyulahús Kft., Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft., Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nkft., Gyulai Várfürdő Kft., Gyulai Turisztikai Nkft., Gyula Város Önkormányzata. További támogatók a Fesztivál transzfer (Titz Ádám ev.), a Red Hole Music Pub, a Patrióta Gyulai Kisvendéglő, a Várkonyi Bisztró és Bár, a Gyulai Várszínház, az Odalent Kalandpince, az Airwheel Tour, a Hunguest Hotel Erkel, a Wellness Hotel Gyula, a Corso Boutique Hotel,  az Elizabeth Hotel, a Hőforrás Hotel és Üdülőpark, a KBC Békés Megyei Települések Fejlesztéséért Nkft. és a Komló Hotel Gyula. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)