Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az időseket köszöntötték a Temesvári úti klubban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2016. október 12. 16:30
Az időseket köszöntötték a Temesvári úti klubban
Az idősek világnapja alkalmából ünnepi műsorral, pörkölttel és süteménnyel várták a szépkorúakat
____Eredeti-_MG_0103.jpg

Az idősek világnapját ünnepelték a Temesvári úti idősek klubjában

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Ivett 

Idősek napi rendezvényt tartottak a gyulai 3. számú Idősek Klubjában. A program már október 12-én elkezdődött, aznap süteménysütéssel telt a délután a klubtagok és az ott dolgozók számára, majd az ünneplés másnap délután folytatódott, több mint 30 gondozott és dolgozó részvételével. 

Az időseket Balogné Bogár Tünde telephelyvezető köszöntötte

A második nap ünnepi reggele sem telt tétlenül, hiszen Pece Géza klubtag és egy további öt idős segítőből álló csapat már a korai órákban elkezdte a körömpörkölt összeállítását. A konyhalányok szerepét ezen a napon három dolgozó vállalta magára.

Kora délután, 14 órakor Balogné Bogár Tünde telephelyvezető köszöntőjével vette kezdetét az ünnepség, amit Bogdán Petra és Szegvári Krisztina dolgozók verse vezetett fel.

– Ez az év nem volt zökkenőmentes a klub életében, dolgozók jöttek és mentek nálunk, de mindig igyekeztünk minél színesebbé tenni a nálunk töltött időt. A továbbiakban is mindent megteszünk azért, hogy a szürke hétköznapokba egy kis örömöt, vidámságot csempésszünk – köszöntötte az időseket az intézmény vezetője.

Ezek után, a telephely vezetője tolmácsolta a polgármesteri jókívánságokat az idősek felé. A köszöntő után a résztvevők elfogyasztották az ünnepi menüt, és hogy a szórakozás teljes legyen: a délután további részében Cseke István tangóharmonikás húzta a zenés talpalávalót a Temesvári úti idősek klubjában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)