Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyula, szabadulj el!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bencze Gréta • KULTÚRA • 2016. augusztus 02. 17:15
Gyula, szabadulj el!
Végeláthatatlan tömeg fogadta Rúzsa Magdolnát a Gyulai Végvári Napokon
____Eredeti-GYHRCSD_020.JPG

Rúzsa Magdolna a gyulai vár előtt adott koncertet 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Rengeteg ember fordult meg az impozáns téglavár környékén a Gyulai Végvári Napokon, azonban annyi talán összesen nem, mint ahányan Rúzsa Magdolnát várták szombaton este.

Mindez érthető, hiszen a nagykoncert kezdése sem volt mindennapinak mondható. Ámulatba ejtő fényjáték közepette lépett a színpadra az énekesnő, és élőzenekara, majd felcsendült a Szabadulj el! című dal. Jó volt látni, ahogy a színpad körül lévő emberek egyként éneklik a jobbnál jobb Rúzsa Magdolna-slágereket. Pörgős, energikus, lehengerlő volt, mindenki örülhetett, aki élőben látta.

Miközben zajlott a másfél órás koncert, a fényjáték is folytatódott, fesztiválos hangulatot teremtve a téglavár környékén. Az énekesnő többször lelkesen üdvözölte a megjelenő közönséget, egy percre sem volt megállás, egyik számból csúsztunk a másikba. Az este folyamán a népszerű Ég és Föld, a Tejút és az Április is elhangoztak, sőt a Presser Gábor által írt Egyszer című dalt is hallhatta a közönség, amelynek kapcsán Rúzsa Magdolna megosztotta személyes gondolatait is a hallgatósággal. Az egész koncertet a személyesség és a jelenlét varázsa jellemezte.

Kétszeres visszatapsolás után, befejezésképp, a Szerelem című dal hangzott el, majd miután az énekesnő elhagyta a színpadot, még hosszas tapsvihar búcsúztatta őt, amely jelezte a kilátogatók elégedettségét.

 

____Eredeti-GYHRCSD_060.JPG

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)