Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Többször hívták a gyulai mentőket darázscsípés miatt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2016. június 30. 15:16
Többször hívták a gyulai mentőket darázscsípés miatt
Egy férfit és két gyermeket kórházba szállítottak megfigyelésre
____Eredeti-mentos_csuszi.JPG

Képünk illusztráció 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Három embert vittek kórházba múlt héten a gyulai mentősök darázscsípés miatt – tájékoztatta lapunkat Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője.

Mint megtudtuk, a mentők múlt hétfőn egy tizenhárom éves fiút, míg pénteken egy férfit és egy ötéves gyereket láttak el, illetve szállítottak megfigyelésre kórházba, miután a rovarcsípés enyhe allergiás reakciót váltott ki náluk.

A mentősöket kedden egy közlekedési baleset helyszínéhez riasztották. A fürdőváros egyik forgalmas csomópontjánál elektromos kerékpárral esett el egy ember, miután kiszaladt elé egy járókelő. A biciklis a térdén és a könyökén sérült meg – számolt be a részletekről a mentőállomás vezetője.

A hét közepén egy nő gyógyszerrel akart végezni magával az egyik környékbeli településen, az öngyilkossági kísérlet nem járt sikerrel. Múlt csütörtökön az ablaküveg vágta el egy tizenkét éves lány alkarját, a gyulai szakemberek az ő sérüléseit is ellátták.

Schneider László elmondta: hétvégén, a húsüzemnél történt ammóniaszivárgás idején többen arra panaszkodtak, hogy kapar a torkuk. Néhányukat megfigyelésre kórházba vitték, komolyabb sérülés azonban nem történt a helyszínen. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)