Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megkapták a bizonyítványukat a képzőművész tanszakosok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. KULTÚRA • 2016. június 02. 16:30
Megkapták a bizonyítványukat a képzőművész tanszakosok
A Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei kiállítással zárták az évet
____Eredeti-GYHRCSD_006.JPG

A képzőművész tanszakos diákoknak a gyulai művelődési házban nyílt kiállítása 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Megnyílt a Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola képzőművész tanszakos diákjainak kiállítása június 1-jén az Erkel Ferenc Művelődési Központban.

Czirok Mihály

Bagyinkáné Jász Jolán, az iskola tanára lapunknak korábban elmondta, hogy körülbelül száz tanuló munkáit állítják ki, az 1–10. évfolyamokból. A tárlaton láthatók rajzok, festmények, tűzzománc alkotások és szobrok is. A megnyitón Czirok Mihály, az intézmény vezetője mondott köszöntőt.

– Statisztikaszerűen, hivatalos adatokkal nem akarok untatni senkit, ezeket leírom az éves beszámolóban. Mindig arra jutok, hogy a művészeti nevelés fontosságát bizonygassam, most is ezt teszem. Az interneten fellelhető kutatási adatok alátámasztják, hogy a festés, rajzolás, szobrászkodás – ugyanúgy, mint minden más művészeti tevékenység – hatékonyan fejlesztik az élet más területein is szükséges tulajdonságokat. Erősítik az értelmi, a szociális és a pszichés képességeinket. Segítenek bennünket az összetett feladatok megoldásában. Szeretném megköszönni tanárainknak, Bagyinkáné Jász Jolánnak, Veszpi Andreának, Gál Andrásnak és Szőke Sándornak az egész éves munkát, a diákoknak pedig élményekben gazdag nyári vakációt kívánok – mondta Czirok Mihály.

Az intézményvezető köszöntője után minden tanár megajándékozott egy általa kiválasztott diákot – aki az egész éves munka miatt érdemelte ki az elismerést –, majd minden tanuló megkapta a bizonyítványát.

 

____Eredeti-GYHRCSD_027.JPG

Bizonyításosztásra várva 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)