Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közgyűlést tartott az Arad és Gyula Kapcsolataiért Egyesület

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E. HÍREK • 2016. március 18. 18:00
Közgyűlést tartott az Arad és Gyula Kapcsolataiért Egyesület
A tanácskozáson az aradi városvezetés is részt vett
Az Arad és Gyula Kapcsolataiért Egyesület március 18-án tartotta meg 2016-os közgyűlését, amin részt vett Kónya István alpolgármester, Szalai György elnök és az aradi városvezetés részéről az alpolgármester, Bognár Levente, Schill György, Ciszter Kálmán képviselők és Teodor Grigor, a Gyula-Arad Baráti Egyesület elnöke.
____Eredeti-IMG_2172.JPG

Az Arad és Gyula Kapcsolataiért Egyesület közgyűlése

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Az eseményen elsőként a 2015-ös gazdálkodásról esett szó. A tájékoztatón kiderült, hogy nagymértékű bevételnövekedést értek el a tavalyi évben, ami – mint Szalai Györgytől megtudtuk – elsősorban sikeres pályázataiknak volt köszönhető. – Ezeket a forrásokat 2015-ben többek között arra használtuk, hogy a két város amatőr művészeit, festőit támogassuk – tette hozzá az egyesület elnöke.

Szalai György elnök

A közgyűlés napirendje a 2015. évi gazdálkodásról készült pénzügyi jelentés elfogadásával folytatódott, majd sor került a 2016. évi munkaterv jóváhagyására is. A csapat célja a 2015-ben megkezdett munka folytatása és a saját kommunikációjuk hatékonyabbá tétele, így az egyesület a közeljövőben önálló honlapot indít majd. 

– Az amatőr művészetet továbbra is támogatjuk majd, amihez jó alkalmat biztosítanak a keresztkiállítások, amikkel a két város művészeti cseréjét valósítjuk meg – folytatta tájékoztatóját Szalai György.

Mindezek után az elnökség tagjainak megválasztása, megbízása következett, amiben személyi csere nem történt, így az elnöki tisztséget továbbra is Szalai György látja el, helyettese Ciszter Kálmán, az elnökség többi tagja pedig Perjéssyné Zsíros Katalin, dr. Köstner István és Trajan Vajcu.

A tagfelvételi kérelmek elbírálása sem maradt ki a napirend pontjai közül. Ez alkalommal Várkonyi Tibor, dr. Rácz Attila, Cséfán Tivadar és Kónya István alpolgármester lettek az egyesület új tagjai. Az esemény végén a bejelentések következtek, ekkor Szalai György a 2016-os elképzelésekre hívta fel a figyelmet, és minden tagtól azt kérte, bármilyen ötletük van azzal kapcsolatban, miként szélesíthetnék tevékenységeik körét, azt tolmácsolják az egyesület vezetősége felé. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)