Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Partnertalálkozó Sarkadon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2016. január 25. 19:45
Partnertalálkozó Sarkadon
A fejlesztési források hatékony felhasználásáról egyeztettek
Nem múlhat el megyénkben közéleti esemény fejlesztési megbeszélések nélkül, hiszen minden település a megjelenő fejlesztési kiírások hatékony felhasználását egyezteti napjainkban. Így volt ez az elmúlt hétvégén Sarkadon megtartott újévi állófogadáson is.
____Eredeti-KBC_ujevi_fogadas_2.jpg

Képünkön (balról jobbra): dr. Mokán István, dr. Glózik Klára, Csepreghy Nándor és Gajda Róbert

Fotó: Gyulai Hírlap  

A partnertalálkozón részt vett az újonnan megalakult KBC Békés Megyei Települések Fejlesztéséért Nonprofit Kft. ügyvezetője, dr. Glózik Klára is, hogy a Területfejlesztési Operatív Program keretében egyeztessen a Sarkadi Kistérség komplex fejlesztési programjáról.

A jó hangulatú találkozó keretében köszöntötték Sarkadon az önkormányzat partnereit és adófizetőit. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Csepreghy Nándor miniszterhelyettes, Gajda Róbert kormánymegbízott és dr. Kovács József országgyűlési képviselő is.

Dr. Mokán István polgármester köszöntőjében kihangsúlyozta, hogy a település életében milyen fontos szerepet játszanak a helyi vállalkozások és partnerek. Prezentációjában bemutatta azokat a beruházásokat is, melyek 2015-ben meghatározták a város fejlődését.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)